Copy
Nieuwsbrief - februari 2017

Beste coassistenten,

Ik wens jullie veel leesplezier toe bij het lezen van de tweede nieuwsbrief van het jaar, met daarin informatie over de evaluaties van de coschappen en informatie over de aankomende evenementen.

Wil je meer weten over de Co-Raad en wat wij doen? Neem dan een kijkje op onze website www.co-raad.nl of stuur een mail met je vraag naar bestuur@co-raad.nl.

Groeten,

Dilan Aydin
Voorzitter Co-Raad VUmc

Onderwijs
Evaluaties coschappen
Het is opvallend dat de evaluaties die de VU verstuurd na een coschap niet vaak in worden gevuld. Dit is jammer, want er wordt veel tijd aan besteed. Er wordt uitgebreid besproken wat er uit deze evaluaties komt en er kunnen zo oplossingen bedacht worden voor bestaande problemen. Hoe meer studenten de evaluaties invullen, hoe beter structurele problemen boven tafel kunnen komen. Zeker nu het nieuwe curriculum van start is gegaan is dit van belang.
 
Achter de schermen wordt er hard nagedacht over alle berichten en evaluaties die ontvangen worden. Niet alleen door de Co-Raad maar zeker ook door het IOO. Wij begrijpen dat jullie het erg druk hebben maar willen jullie toch vragen om deze evaluaties in te vullen. Op deze manier kan er echt iets aan het onderwijs veranderd worden! De evaluaties zijn sinds kort te vinden op onze website (onder het kopje onderwijs) en op onze blackboard course.
 
Mocht je opmerkingen, klachten of ideeën hebben, stuur ze gerust naar bestuur@co-raad.nl of vul het contactformulier in op onze website: www.co-raad.nl.

 
Aankomende evenementen
Pubquiz - woensdag 8 februari in café Fest
Test je brein tijdens de Pubquiz! Na het succes van de vorige keer herhalen wij op 8 februari de Pubquiz. Trommel je vrienden en co-groepje op en maak een team! In samenwerking met Cafe Fest zorgen wij daarnaast ook voor een hamburger, bitterballen en een drankje. Schrijf je snel in via de site en we zien je graag 8 februari!


 
Speeddate de Specialist - maandag 13 februari in het ABN AMRO hoofdgebouw
Op maandag 13 februari is het alweer tijd voor Speeddate de Specialist 2017! Het evenement vindt plaats in het ABN Amro-gebouw naast Station Zuid en start om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur). Er staan ruim 40 artsen klaar om al jullie vragen te beantwoorden en er wordt ook nog voor heerlijke luxe broodjes, drankjes en bittergarnituur gezorgd. Dit voor slechts €3,50 (exclusief transactiekosten) per kaartje! Kaartjes zijn te koop via www.co-raad.nl

 
Kaartverkoop workshops
Copyright © Co-Raad VUmc 2016, All rights reserved.

Our mailing address is: bestuur@co-raad.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Co-Raad VUmc · Faculteit der Geneeskunde, kamer BK-42 · van der Boechorststraat 7 · Amsterdam, NH 1081 BT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp