Copy
Email not displaying correctly? View it in your browser.

Hyvää kukon vuotta!
恭喜发财!

Aika sanoa heipat keppostelevalle ja pakkaa sekoittavalle apinan vuodelle. Kukon vuosi tuo tullessaan mahdollisuuksia, jotka vaativat nopeita ja käytännöllisiä ratkaisuja. Sitoutuneisuus ja kova työ tullaan palkitsemaan tänä vuonna.

Tänäkin vuonna Fortune Falls haluaa tarjota asiakkailleen aktiivisen käytännön panoksensa Kiinaan suuntautuvissa projekteissa. Tekes tarjoaa uuden tukimuodon, innovaatiosetelin,  pk-yrityksille, joilla on kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava uusi tuote- tai palveluidea.  Setelin arvo on 6 200 € (5 000 € + alv). Innovaatioseteliä voi hyödyntää Fortune Falls:n Kiinaan keskittyviin palveluihin mm.  tuotteesi markkinakelpoisuuden selvittämiseksi, tutkimukseen liiketoimintasi kehittämiseksi, tai tuotteeseesi liittyvän ongelman ratkaisemiseksi.

Lisäksi pk-yritykset voivat hakea mm. Team Finland Explorer -rahoitusta, jonka avulla voit ostaa osaamista edetäksesi mm. uusilla markkinoilla kuten Kiinassa. Rahoituksella voi kattaa ostettuja asiantuntijapalveluiden kustannuksia. Tekesin myöntämän rahoituksen määrä on 5000–10000 euroa, ja se kattaa 50 % asiantuntijapalveluiden hankintakustannuksista. Lisää tietoa Tekesin rahoituksista pk-yrityksille löydät linkin takaa www.tekes.fi.

Olipa Kiina-avun tarpeesi pieni tai suuri, niin olehan yhteyksissä. Sparraan mielelläni kanssasi Kiinaan kohdistuvien projektien mahdollisuuksia. :)

Energistä ja menestyksekästä kukon vuotta siis!

Johanna
Vielä on tilaa yhdelle yritykselle Food from Finland -osastolla Hong Kong Hofex -elintarvikealan messuilla 8.-11.5.2017 sekä parille yritykselle SIAL China -elintarvikealan messuilla 17.-19.5.2017 Shanghaissa.

Hinta pk-yrityksille 6,500 € + ALV ja suurille yrityksille 8,500 € + ALV (Food from Finland -jäsenyritykset saavat 10 %:n alennuksen). Yritykset vastaavat omista matka- ja huolintakustannuksista. Kuljetukset järjestetään keskitetysti.

Hintaan sisältyvät mm: osastopaikka, graafinen ilme, tulkkausapu, neuvottelutilat, varastotila sekä käytännönapu valmisteluvaiheessa ja messuilla.

Kysy lisätietoja!

Johanna Heikkinen
Puh. 040 5436118
Copyright © 2017 Fortune Falls, All rights reserved.

Our mailing address is:
contact@fortunefalls.fi

For more information, visit www.fortunefalls.fi


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fortune Falls · Guangcai International, Tower 3 · Beijing, Beijing 100027 · China

Email Marketing Powered by Mailchimp