Copy
23 januari 2015 | nummer 22 | NOT-special
Edventure EDventure nieuws
Inhoudsopgave

EDventure op de NOT

Vanaf dinsdag 27 t/m zaterdag 31 januari ontvangen wij uw graag in onze stand op de Nationale Onderwijstentoonstelling in de Jaarbeurs te Utrecht. Ook tijdens deze editie van de NOT zijn we als vereniging van onderwijsadviesbureaus aanwezig om bezoekers te informeren over ontwikkelingen binnen de branche en onze innovatieve dienstverlening.

Wij nodigen u daarnaast van harte uit voor de EDventure-borrel op woensdag 28 januari vanaf 16.00 uur. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u tijdens deze borrel van gedachten wisselen met leden en relaties van EDventure. Tot ziens op de NOT!
Annemarie Kaptein en het team van EDventure

omhoog

Locatie en toegang

De EDventure stand is te vinden in hal 10 (Management, Advies & Organisatie en Leermiddelen PO), stand D050. De informatie in onze stand is georganiseerd rond een viertal onderwerpen:

  • EDventure, onderwijsadvisering;
  • Verbinding onderwijs en jeugd, jeugdzorg en ouderbetrokkenheid;
  • KlasseContact, onderwijsondersteuning aan zieke leerlingen;
  • E-learning, in samenwerking met Teachers Channel.
Op de homepage van onze website kunt u een gratis toegangsbewijs voor de NOT aanvragen.

omhoog

Visie onderwijsadviesbranche op duurzame schoolontwikkeling

Tijdens de NOT presenteert EDventure de nieuwe visie van de onderwijsadviesbranche op professionalisering en duurzame schoolontwikkeling. Deze visie ondersteunt de unieke positie van onderwijsadviesbureaus in het Nederlandse onderwijs.

Via een brochure en een speciale kraskaart met vragen over de visie kunnen bezoekers aan de NOT verder kennismaken met onze visie. Mensen die de vragen op de kaart goed beantwoord hebben maken kans op een prijs. Aan het einde van de beursperiode worden de winnaars getrokken en de prijzen bekend gemaakt.
 

omhoog

Innovatie Award & Route 2015

We zijn trots dat het project KlasseContact genomineerd is voor de Innovatie Award & Route NOT 2015 in de categorie VO. De Innovatie Awards worden uitgereikt op de eerste beursdag, dinsdag 27 januari.

De Innovatie Award is ingesteld om innovaties in het onderwijs te stimuleren en meer bekendheid te geven, en is een initiatief van de Jaarbeurs. Tijdens de beurs zijn de genomineerden onderdeel van de NOT Innovatieroute. Dit betekent dat iedere dag om 11.30 uur en 14.30 uur door de NOT begeleide groepjes bezoekers langs de EDventure-stand komen voor een korte ‘pitch’ en demonstratie van de KPN-Klasgenoot.

omhoog

EDventure-borrel op woensdag 28 januari

Op woensdag 28 januari organiseert EDventure samen met onderwijsadviesbureau Bazalt Groep een ‘mobiele borrel’. De borrel start om 16.00 uur in de EDventure-stand (D050, hal 10). Rond half 5 verplaatst het gezelschap zich naar de stand van Bazalt Groep (standnummer 08.D040), waar directeur Marcel Bogaarts een aantal nieuwe producten van Bazalt Groep presenteert.
Wilt u deelnemen aan deze borrel, mailt u dan s.v.p. uw naam en organisatienaam naar: edventure@edventure.nu.

omhoog

Leden EDventure verzorgen sessies Onderwijsacademie

Tijdens de NOT verzorgen EDventure-leden OnderwijsAdvies en Onderwijs Maak Je Samen een tweetal sessies voor deelnemers aan de NOT. Deze sessies zijn onderdeel van het seminarprogramma ‘De Onderwijsacademie’ dat tijdens de NOT wordt georganiseerd.
 
Op woensdag 28 januari verzorgt OMJS de presentatie: ‘Visueel leren, de kracht van de visuele leerstrategie’. Op zaterdag 31 januari houdt Onderwijsadvies een presentatie over Handelingsgericht en Opbrengstgericht werken. Beide presentaties starten om 14.15 uur.
Uiteraard zijn meer EDventure-leden, met een stand of via een andere bijdrage, actief tijdens de NOT. Belangstellenden voor de Onderwijsacademie kunnen zich inschrijven op de website van de NOT.

omhoog