Copy
Nieuwsupdate 12 november

Verkoop gestart!

Het is zover; u kunt vanaf nu online inschrijven voor uw favoriete bouwnummer in het duurzame nieuwbouwproject De Westeinder in Stompwijk. Een groot aantal van u heeft al een account aangemaakt. Handig, nu kunt u eenvoudig digitaal inschrijven. De termijn van inschrijven sluit maandag 22 november aanstaande om 18.00 uur.

Website uitgebreid

Zoals we in de vorige nieuwsbrief hebben aangekondigd, is de website verder uitgebreid. De verkoopprijzen zijn vastgesteld en op bouwnummerniveau in de woningzoeker opgenomen. De definitieve verkoopprijzen zijn inclusief parkeerplaats(en). Voor de twee-onder-één-kapwoningen is dit inclusief één parkeerplaats en een inpandige parkeerplaats in de vorm van een garage. De eengezinswoningen zijn inclusief twee parkeerplaatsen.

Start inschrijven

Het digitale inschrijfformulier staat voor u klaar! U kunt het formulier eenvoudig online indienen. U ontvangt hierna direct een ontvangstbevestiging.
Uiteraard bent u vrij om ervoor te kiezen het inschrijfformulier te downloaden, op te slaan als PDF en deze vervolgens in te vullen en te mailen naar één van de makelaars. U kunt deze ook persoonlijk afgeven bij één van hen. 
De kenmerken per bouwnummer en plattegronden zijn voor u beschikbaar. Heeft u nog een vraag? De makelaars zijn u graag van dienst!
Hartelijke groet,
het team van De Westeinder
wonenindewesteinder.nl wonenindewesteinder.nl
facebook facebook
instagram instagram
Informatie en verkoop


070 - 386 12 10


070 - 354 66 00
 
Ontwikkeling
Realisatie

De Westeinder wordt verkocht en gebouwd met het garantiecertificaat van Woningborg N.V.
Copyright © 2021 Brickx, All rights reserved.

 
Bekijk deze email in uw browser, update uw gegevens of schrijf u uit.
Email Marketing Powered by Mailchimp