Copy
En aquesta nova edició del nostre butlletí electrònic hi trobareu un breu resum de les activitats i de l'acció polítca d'ERC Sant Just durant aquest mes de maig.
ERC Sant Just a Twitter ERC Sant Just a Twitter
ERC Sant Just a Facebook ERC Sant Just a Facebook
ERC Sant Just a Instagram ERC Sant Just a Instagram
Visiteu la nostra web Visiteu la nostra web
Aquest mes que avui acaba ha estat molt intens. A banda de la bona notícia de la formació del nou govern de la Generalitat i del nomenament del MHP Pere Aragonès, des d'ERC Sant Just hem constatat la vitalitat i la gran oferta cultural del nostre municipi (tan sols cal que feu una ullada al nostre Instagram!).

A principis de maig, d'altra banda, vam tornar a insistir en els beneficis que suposaria poder disposar d'una illa educativa completa que abracés la franja de 0 a 22 anys. En aquests termes es va expressar en Sergi Seguí en aquesta entrevista de l'11 de maig a Ràdio Desvern on, a més, hi valorà les oportunitats que s'obren per al model educatiu santjustenc després de l'aprovació per part de la Generalitat del nou decret d'admissió que regula les zones de planificació educativa.

Pel què fa a l'activitat de l'Ajuntament aquí teniu una crònica de com va anar el ple municipal del passat dijous, 27 de maig.

 
30, 10, 2. Una entrada plena d'aniversaris
Article del nostre portaveu, en Sergi Seguí:
Avui, 26 de maig de 2021, la família d'Esquerra Republicana estem d'aniversari.

Primer, el nou Govern de la Generalitat republicana ha començat a caminar. Els consellers i conselleres han pres possessió del càrrec en un acte al Palau de la Generalitat i han fet la primera reunió del Govern. (Llegeix més)
Han passat, ja, dos anys des de les darreres eleccions municipals i des d'ERC Sant Just els celebrem treballant per a fer possible el model republicà de ciutat que venim defensant de fa temps. (Llegir més)
Dia Internacional d'Acció per la Salut de la Dona.
Rosa Barber Patron, Presidenta i secretària de la Dona d'ERC Sant Just Desvern.















El 28 de maig, se celebra en el món el Dia Internacional d'Acció per la Salut de la Dona, aquesta idea sorgeix d'una trobada d'integrants de la Xarxa Mundial pels drets reproductius que es va fer el 28 de maig de 1987 a Costa Rica. Neix amb la intenció de promocionar els drets reproductius de les dones, però també activitats que fomentin una millor qualitat de vida per a elles. (Llegir més)
Presentació del llibre 'Dona i poder', amb Jenn Díaz i Olga Vallejo
Jenn Díaz a Sant Just
Opinió
Compartiu a Facebook Compartiu a Facebook
Compartiu a Twitter Compartiu a Twitter
Enviar butlletí per correu electrònic Enviar butlletí per correu electrònic
ERC Sant Just a Twitter ERC Sant Just a Twitter
ERC Sant Just a Facebook ERC Sant Just a Facebook
ERC Sant Just a Instagram ERC Sant Just a Instagram
Visiteu la nostra web Visiteu la nostra web
Copyright © 2021 ERC Sant Just Desvern, Tots els drets reservats.


Voleu canviar la manera com rebeu aquest butletí?
Podeu actualitzar les vostres preferències o donar-vos de baixa d'aquesta llista.

Email Marketing Powered by Mailchimp