Copy
Nieuwsbrief maart 2016 | Gewijzigde contactgegevens | www.dielemanfv.nl


"Samen een financieel stabiele toekomst vormgeven."
 
<<Aanhef>> <<Tussenvoegsel>> <<Achternaam>>,
Het eerste kwartaal van 2016 zit er al weer bijna op. Het was een mooie start voor Dieleman financiële vormgevers en wij zijn blij dat u als klant ons weet te vinden voor ons advies en diensten. In deze nieuwsbrief de laatste ontwikkelingen op het gebied van onze huisvesting en de veranderingen die dat met zich meebrengt. Voor vragen staan wij uiteraard klaar voor u!

Nieuw telefoonnummer & huisnummer

Onze collega's van MJFP zijn afgelopen weekend intern verhuisd. Onze buurman, Ricoh, zal het leeggekomen kantoor erbij gaan trekken. Wij als Dieleman financiële vormgevers blijven wel gewoon zitten op de voor u vertrouwde plek. 

Toch zijn er altijd een paar zaken die dan wijzigen, zoals hieronder aangegeven.

Om ons telefonisch te kunnen bereiken treft u bij deze ons nieuwe nummer: 00 31 (0) 24 - 870.30.20

Het mobiele nummer van Jogchem blijft ongewijzigd:
00 31 (0) 6 - 306.49.525


Komt u naar ons kantoor of stuurt u documenten per post dan verzoeken wij u het huisnummer te wijzigen van Bijsterhuizen 30-07 J naar 30-07 H. Ons postbus adres blijft ongewijzigd (Postbus 6661, 6503 GD Nijmegen).

Koprol Running Dinner

Dieleman financiële vormgevers steunt het initiatief van Stichting Koprol om met een aantal toprestaurants in Nijmegen en omstreken het 'Koprol Running Dinner' te organiseren. Een avond volledig in de watten worden gelegd en tegelijkertijd een mooi bedrag voor stichting Koprol inzamelen! 

Allereerst: wat doet Stichting Koprol precies?
Stichting Koprol organiseert sport- en spelactiviteiten voor mensen met een beperking  die graag willen sporten en niet (meer) kunnen deelnemen aan het reguliere sportcircuit. Zij organiseert bijvoorbeeld sport- en spel voor mensen met COPD, Parkinson of een hartaandoening. Andere activiteiten zijn bijvoorbeeld rolstoelbasketbal en zwemmen voor kinderen met een handicap van 6 tot 12 jaar. Op dit moment sporten zo’n 400 mensen uit de regio Nijmegen wekelijks bij Stichting Koprol.

Koprol Running Dinner
Op zaterdag 04 juni vindt de 3e editie van het Koprol Running Dinner plaats. Op deze avond worden de gasten om ca. 18:00 uur verwacht bij DROOMvilla LUX, een inspirerende locatie in Nijmegen centrum. Na de ontvangst en een aperitief zullen de gasten in vier groepen verdeeld worden. Zij gaan naar de vier deelnemende restaurants voor het voorgerecht, het vervoer hier naartoe wordt geregeld. Na elk gerecht vindt wisseling van restaurant plaats, zodat iedereen bij de vier verschillende restaurants is geweest. Als laatste stop zullen we allen weer bij elkaar komen op de startlocatie. Hier zullen we de avond afsluiten en tevens een cheque overhandigen aan Stichting Koprol met het resultaat van de actie. Deelname aan deze avond kan voor een bedrag van €120 per persoon. Hiervoor krijgt u dus variatie, vervoer, géén veiling of dresscode, maar een informele, culinaire en dynamische avond. Hieraan kunt u deelnemen, alleen, met een groep, privé of zakelijk. Het totaal aantal deelnemers is beperkt tot 120 personen, dus snelheid wat betreft aanmelden is wel vereist.

Deelnemende restaurants
Restaurant Puur M, Berg en Dal. www.puur-restaurant.nl
Restaurant Plaats1, Nijmegen, www.plaats1.com
Restaurant Vesters, Nijmegen. www.restaurantvesters.nl
Restaurant Het Savarijn, Nijmegen. www.savarijn.nl

Informatie en aanmelden
Natuurlijk hopen wij dat er veel mensen gebruik gaan maken van deze unieke kans om een fantastische culinaire avond te mogen beleven, en zo de restaurants in staat stellen een mooi bedrag aan stichting Koprol te doneren. Voor meer informatie over deze actie, vragen of het aanmelden voor het Koprol Running Dinner, kunt u een mail sturen aan restaurant@stichtingkoprol.nl. Klik voor het aanmeldformulier.
Dieleman financiële vormgevers kan u van dienst zijn op verschillende financiële terreinen, zowel particulier als ook zakelijk.

Pasen

Bij deze wensen wij u een prettig Paasweekend toe!
Foto: Lifestyle by Koos
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier om je af te melden