Copy

CUM ÎȘI DEZVOLTĂ COPILUL TĂU ABILITĂȚILE?

campanie de conștientizare semnată edukid.ro

Scopul campaniei este de a promova in randul parintilor importanta dezvoltarii abilitatilor. Incurajati copiii sa-si formeze o personalitate creativa si sa-si dezvolte o gandire libera, integrala si armonioasa.

Așa a apărut nevoia de a dezvolta o nouă campanie de conștientizare: Cum își dezvoltă copilul tău abilitățile? - pentru a prezenta publicului larg ceea ce este de fapt important pentru noi toți! Astfel, încurajați copiii să-și dezvolte abilitățile cu discuții libere, alegând jucăriile potrivite. Toate acestea contribuie la evoluția, fericirea și bunăstarea copiilor! Campania își propune să te inspire pe tine ca părinte. 

Când vine vorba de abilitățile celor mici, dăruirea încrederii noastre necondiționate în copii înainte ca ei să-și dovedească meritele este cheia stimulării lor pentru a-și atinge potențialul.

Câștigă un voucher în valoare de 70 lei. Cum? Te așteptăm să participi la concursuri!

Moș Nicolae a plecat așadar la drum cu tolba plină de concursuri.
Dragi BLOGGERI, scrieti un articol despre una sau mai multe abilități importante în educatia copilului (la alegere, vezi abilitatile mentionate pe site-ul nostru: manuale, motrice, lingvistice, sociale, muzicale) si recomandati cel putin o jucarie de pe edukid.ro, care ar dezvolta aceasta abilitate aleasa. Vă puteți înscrie ținând cont de următorii pași.
Pentru utilizatorii FACEBOOK, vă așteptăm pe pagina noastră, ținând cont de regulile concursului de Facebook.
 

Idei de cadouri: jucării pentru Crăciun

Ghidează-l pe Moș Crăciun să ajungă și în locuința ta cu tolba plină de jucării educative. Noi am adus stocuri noi pe site, astfel Moșu vine încărcat anul acesta cu jucării pline de creativitate, care nu vor solicita prea mult portofelele părinților.
Vă prezint câteva idei de cadouri, multe sunt la reducere și pentru doar 5 lei, noi îți împachetăm jucaria în ambalaj de Crăciun.
http://edukid.ro/loc-de-joaca/cadouri-jucarii-pentru-craciun

Pe 1 decembrie, edukid.ro împlinește un anișor! Petrecerea o să fie în Iași alături de mulți prieteni. Dacă ajungi prin Iași, te așteptăm și pe tine la acest eveniment important pentru noi.