Copy
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Open hem in uw browser.
 Deze Erfgoedstem special wordt mogelijk gemaakt door 54events

Beste <<Voornaam>>,

Vandaag over precies 10 weken vindt de vakbeurs MONUMENT plaats. Op dit specialistische platform voor het beheer en behoud van het gebouwde erfgoed, staat het verduurzamen van monumenten, het in gebruik houden van monumentale panden en het behoud van de monumentale waarden centraal.

Verduurzaming monumenten

De monumentensector wil verduurzamen en zo een bijdrage leveren aan de doelstellingen van het Klimaatakkoord van Parijs. De verduurzaming van monumenten is echter niet alleen noodzakelijk om de klimaatdoelstellingen te halen, maar is ook van essentieel belang om het gebruik van monumenten aantrekkelijk te houden bij toenemende energiekosten. 

Lees meer...

Bouwen aan herbestemmen

Maatschappelijke en economische ontwikkelingen leiden de laatste jaren steeds vaker tot leegstand van monumentale gebouwen. Vooral religieus erfgoed, industrieel erfgoed en historische boerderijen hebben hiermee te maken. Herbestemming zorgt ervoor dat deze monumentale panden niet worden gesloopt, maar een nieuwe functie krijgen.

Lees meer...

Biobased en natuurlijke bouwmaterialen

Veel monumenten zijn oorspronkelijk een ecologisch gebouw. Dat maakt de stap naar biobased en natuurlijke bouwmaterialen in de monumentensector logisch. De vernieuwde toepassingen van historische biobased materialen bevorderen een gezond klimaat. 

Lees meer...

Meerdere vakbeurzen op dezelfde plek

Vakbeurs MONUMENT vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurzen Renovatie & Transformatie en HOUTBOUW in de Brabanthallen in Den Bosch. Bezoekers (veelal beslissers) hebben vrij toegang tot alle beurzen. Aanmelden als bezoeker kan via de website.

Lees meer...

Waarom deelnemen als exposant?

Als exposant deelnemen aan de vakbeurs MONUMENT levert veel nieuwe, waardevolle contacten én concrete leads op. Bovendien scheelt deelname tijd, want als exposant ontmoet u in slechts drie dagen talloze potentiële klanten en bestaande relaties. 

Wilt u er ook als exposant bij zijn?  Wacht dan niet en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

De Erfgoedstem wordt ook mogelijk gemaakt door: 

En ook door: 

Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Erfgoedstem, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.