Copy
Nieuwsbrief voor actieve leraren
Kinderen bij een standbeeld in Labiomista

EEN ZOMER VOL VOORDELEN

Tips van je collega’s

Jonas dwaalt vaak door Labiomista. Hilde wil de zon zien zakken boven de Abdij van Villers. Valerie gaat met haar petekind naar de Tinkeltuin. Maarten trotseert met zijn 4-jarige dochter zijn angsten in de pretparken. 6 collega’s weten wat doen deze zomer. En jij? Je gaat je Lerarenkaart toch niet laten beschimmelen?


Kind op het blotevoetenpad

NATUUR

Gratis voetbad

Schoenen en kousen uit, het is zomer! Laat het kind in je los en wandel 3 km blootsvoets over en door water, modder, hout, stenen, gras en leem. En niemand die roept ‘voeten afvegen’. Zalig toch?

Blotevoetenpad (Zutendaal) • gratis met je Lerarenkaart

Kajaks op De Wimpe

NATUUR

Dobberen op de Nete

Bekijk de wereld vanuit je bootje en kom helemaal tot rust, zachtjes glijdend over het water. Daarna kan je je innerlijke mens versterken in de Ark van Noë, terwijl de kinderen de speeltuin onveilig maken.

De Wimpe & Ark van Noë • korting met je Lerarenkaart
Wij zoeken jou!

Hou jij van leuke vakanties?

Elk jaar zorgen duizenden vrijwilligers voor een deugddoende vakantie voor mensen met een chronische ziekte. Mogen we jou binnenkort ook bij Samana verwelkomen? Hou jij van reizen en organiseren? Mail ons of bel 02 246 49 96.

theaterpop

EXPO

Licht uit. Pop op

Als het licht uitgaat en de poppen verschijnen, begint de magie. In Gent kan je een bijzondere collectie theaterpoppen bewonderen. Je duikt er in een magische wereld, voor en achter de schermen.

Huis van Alijn (Gent) • korting met je Lerarenkaart

Meisje met een houten zwaard

DOE-EXPO

Ridder Muis

Een paard in toom houden, in een maliënkolder kruipen en met een kruisboog schieten. Je kinderen gaan naar de Ridderschool van Ridder Muis. En dan zoeken de nieuwe ridders de kleren van de koning.

Kasteel van Horst (Holsbeek) • korting met je Lerarenkaart

Lerarenkaart 2022 voor C-mine Genk

Haal vóór 10 juli je Lerarenkaart af!

Een zomer zonder Lerarenkaart? Da’s als een barbecue zonder rosé … De al‑ler‑laatste week om ze af te halen in jouw buurt breekt NU aan! Check snel waar ze klaarligt.


–– EXTRA ZOMERTIPS ––

 

Volg de Lerarenkaart

Ga naar Lerarenkaart.be Volg Klasse op Facebook
Abonneer je op Klasse Magazine

Klasse, Koning Albert II-laan 15, 1210 Brussel, België

Deze mail werd verstuurd aan <<E-mailadres>>.

Wijzig je interesse door je profiel aan te passen.
Geen mail van Klasse meer ontvangen