Ser mailen underlig ud? Se den i en browser.
Krogh&Co ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår
Velkommen til årets sidste hilsen fra Klerkegade. Krogh&Co donerer hvert år timer til forskellige projekter, vi mener skal have plads. Vi har derfor igen i år valgt at give timer til godgørende formål. I foråret valgte vi at bidrage i udviklingen af et koncept til ti NGO'er og kommuner, der i fællesskab havde det formål, at give verdens børn en stemme og råbe verdens ledere op under COP15.

Derudover er vi i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på ”Reklame for alvor”, som i år støtter “GirlTalk”. Vi håber, vores bidrag kan være med til at hjælpe unge piger med deres forskellige problemer og udfordringer, som mobning, spiseforstyrrelser og selvværdsproblemer.
Klik her for at kontakte Dorte Krogh.

Identitet for Roskilde Handelsskole


Skolerne er i hård konkurrence om eleverne til ungdomsuddannelserne. Taxameterordninger gør at et plus/minus på fem til ti elever være afgørende for skolens samlede økonomi. For at styrke profilen for Roskilde Handelsskole har Krogh&Co redesignet den visuelle identitet og udviklet kommunikationsredskaber (annoncer, stillingsopslag, outdoor, mm.), der er enkle for skolen selv at arbejde videre med.
Download casen her. Læs mere her eller kontakt projektleder Sofie Husfeldt.

Nyt site til Universitetscampus Ballerup

Ålborg Universitet og Ingeniørhøjskolen København er gået sammen om at skabe Universitetscampus Ballerup. Krogh&Co er valgt til at udvikle et microsite til rekruttering af studerende til uddannelsen. Sitet går i luften den 15. januar 2010.Vi ønsker dig en fantastisk jul og et dejligt nytår. Vi holder julelukket fra torsdag den 24. december til og er tilbage mandag den 4. januar. Du er altid velkommen på etagen til en kop kaffe og pebernødder, eller til at ringe til os på tlf. 3264 2030.

De bedste hilsner

Fra alle os hos Krogh&Co

Siden sidst
Vi sender Krogh&Co hilsener ud ca. seks gange årligt, så kunder, leverandører og resten af vores netværk er opdateret på hvad der sker i bureauet. Hvis du ikke ønsker at modtage opdateringer fra os kan du altid melde dig fra i bunden af denne mail.

Siden sidst kan vi byde velkommen til spændende opgaver fra bl.a.:
- Danisco
- Nordea Fonden
- BioLogoue
- Århus Maskinmesterskole
- Høyrup & Clemmesen
- Unomedical

Er dette årets bedste virale video?
Vi er vilde med den: Det bedste takkekort, du kan sende til én, du elsker. Siden tager et stykke tid at loade, men er alle pengene værd. Se filmen her.

Design jury arbejde

Norges Design Råd har for fjerde år i træk valgt Dorte Krogh til deres jurypanel ved designkonkurrencen, Merket for God Design, i kategorien visuel kommunikation.
Læs mere her.
Du modtager denne hilsen fordi du enten har lavet forretning med os – eller er en god ven af huset.

Unsubscribe <<Email>> from this list.

Our mailing address is:
Krogh&Co Designbureau
Klerkegade 19
Copenhagen 1308
Denmark

Add us to your address book

Tel.: +45 3264 2030
Copyright (C) 2009 Krogh&Co Designbureau All rights reserved.

Forward this email to a friend
Update your profile