Zet het vast in je agenda, deze editie mag je (ook) zeker niet missen!
Joomla!dagen Nederland

Aankondiging Joomla!dagen 2017

Misschien liggen de Joomla!dagen 2016 nog vers in je geheugen, misschien ben je allang weer vergeten hoe interessant (en gezellig) de 11e editie was. Hoe dan ook: editie nummer 12 staat in de startblokken! Noteer de datums vast in je agenda: vrijdag 31 maart t/m zondag 2 april 2017.

Ook dit jaar vindt hét Joomla!-evenement van het jaar plaats in Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist.

Wat er precies op het programma zal staan? Dat weten we nu natuurlijk nog niet. Maar het Joomla!dagen-team is druk bezig met de voorbereidingen voor een compleet en afwisselend Joomla-weekend vol presentaties, ontmoetingen, borrels en gezelligheid. Uiteraard kun je ook dit jaar weer blijven eten en slapen. 

Je leest alle ontwikkelingen in deze nieuwsbrief, maar je kunt ons ook volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van alles omtrent de Joomla!dagen 2017.

Call for speakers!

De Joomla!dagen kunnen niet zonder presentaties. Is er een onderwerp waar je veel over weet en waar je graag over wilt vertellen? Meld je dan nu aan via het Call for speakers-formulier! De deadline is 30 november 2016.

Wil je zelf niet komen spreken, maar heb je wel een suggestie voor een presentatie? Laat het ons weten, want wij willen heel graag weten wat jij interessant vindt en welke onderwerpen je graag behandeld wilt zien. Denk met ons mee!
Vul direct het miniformulier in en verras ons met je leuke suggestie(s).

Inspiratie nodig? Op onze website staat nog het programma met de presentaties tijdens de Joomla!dagen 2016 (daar moet je wel snel gaan kijken, want we maken een nieuwe - zie hieronder)
 

Nieuwe website in de maak

De huidige Joomla!dagen website is natuurlijk prachtig, maar... hij gaat al wel weer een tijdje mee. En dus, je zag het misschien wel aan het plaatje bovenin deze nieuwsbrief, komt er een nieuwe huisstijl en website. Daar wordt momenteel hard aan gewerkt. We houden je op de hoogte :).

Website team werkt aan nieuwe Joomla!dagen website
Website-team werkt aan de nieuwe Joomla!dagen-website
 

Word dit jaar ook sponsor!

Bedrijven, organisaties en personen die Joomla een warm hart toedragen nodigen we graag uit om het evenement te sponsoren. Neem contact op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Hartelijke groet van het Jooma!dagen organisatie-team!

 

Joomla!dagen sponsor

Wij zijn op zoek naar sponsoren voor de Joomla!dagen 2017. Interesse? Wij komen graag in contact!

Twitter
Volg ons op Twitter voor het laatste nieuws, of zoek op de tag #jd17nl.

Facebook
Like onze Facebook pagina en mis geen enkele update over de Joomla!dagen 2017.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Copyright © 2016 JoomlaDagen Nederland, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Email Marketing Powered by Mailchimp