Copy
Wordt deze e-mail niet juist weergegeven? Bekijk de nieuwsbrief hier.

Uitnodiging Zending Informatie Dag! 

 

Thema “Ontzorgt in het zendingsveld”

 

Beste lezer,

Wij zijn blij dat we op 15 december opnieuw een Zending Informatie Dag kunnen organiseren. Het thema van deze dag is “ontzorgt in het zendingsveld”. Wij willen u van harte uitnodigen om deel te nemen aan deze dag welke we af zullen sluiten met een gratis dinerbuffet. Tijdens het dinerbuffet is er volop ruimte om met elkaar in gesprek te komen.

We hebben weer een paar inspirerende sprekers bereid gevonden om hun ervaringen en kennis met ons te delen.

De sprekers zijn:

Marcus Spronk Directeur Operatie Mobilisatie Nederland. Marcus gaat vanuit zijn  achtergrond als (ex)zendeling zijn ervaringen met ons delen.

Les Davis Hoofd Expatverzekeringen van de Goudse. Les gaat als specialist op het gebied van expatverzekeringen enkele ervaringen als verzekeraar met ons delen én product-specifieke vraagstukken beantwoorden.

Mischa v/d Hoonaard. Als jurist gaat Mischa vertellen welke aandachtspunten er zijn bij het verhuren van de eigen woning wanneer iemand in het buitenland verblijft en hij laat het licht schijnen over het arbeidsrecht in combinatie met de zendingswerker, wat zegt de wet over deze constructies?

Verder willen we nog ZIP ( zendinginformatieplatform ) onder de aandacht brengen en de mogelijkheden laten zien. Verder zullen we eventuele actuele zaken met u delen.

Al met al belooft het een interessante middag te worden. We hebben ten opzichte van de vorige Zending Informatie Dagen de tijdsplanning aangepast.

 

13.30 uur Inloop koffie en thee

14.00 uur Start programma

15.30 uur Pauze

16.00 uur Vervolg programma

17.30 uur Aanvang dinerbuffet

 

Als u wilt deelnemen aan deze middag kunt u zich opgeven klik hier.  Wilt u hierbij aangeven met hoeveel personen u komt en of u gebruik wilt maken van het gratis dinerbuffet.

 

Locatie: NEM gebouw Voorthuizerweg 5 NijkerkLike onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van fiscaliteit en verzekeringen rondom de zendingswereld.

Wilt u meer informatie over EZA Verzekeringen, bekijk dan onze
website.


Aanmelden voor de Zending Informatiedag klik hier.

 


 
Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
EZA Verzekeringen · Postbus 155 · Drachten, 9207 AD · Netherlands