Copy
Wordt deze e-mail niet juist weergegeven? Bekijk de nieuwsbrief hier.

Nieuwsbrief najaar 2016 met in deze editie: Nieuwe zending informatiedag, verhuizing, en ander nieuws.

 

Beste lezer,

Het is al weer enige tijd geleden dat we een nieuwsbrief hebben verstuurd. In juni hebben we een waardevolle zending informatiedag gehad met boeiende onderwerpen en inspirerende sprekers.

Het doet ons deugd dat we kunnen aankondigen dat we op 15 december weer een nieuwe zending informatiedag zullen houden. We zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen.

Uit de diverse evaluaties is gebleken dat ondanks dat men de dag waardevol vindt, het ook vaak als een lange dag wordt ervaren. We hebben daarom besloten om het programma alleen in de middag te houden en af te sluiten met een dinerbuffet. 

We gaan het deze dag onder andere hebben over het belang van verzekeren van zendelingen en dan met ervaringen uit het “veld” en ook zal de verzekeraar zelf aan het woord komen. Tevens zullen we ons buigen over de juridische kwesties omtrent het verhuren van de eigen woning én hoe zit het met de “arbeidsverhouding” als zendingsorganisatie.

De programma indeling en de sprekers zullen we binnen enkele weken bekend maken. U kunt zich al aanmelden op info@ezaverzekeringen.nl we willen dan graag weten met hoeveel personen u komt en of u gebruik wilt maken van het gratis dinerbuffet.

Verhuizing:

Over niet al te lange tijd hopen we als kantoor te gaan verhuizen naar ons nieuwe pand. Er wordt al geruime tijd verbouwd om er voor te zorgen dat we straks weer een prettige werkplek hebben. We zullen ervoor zorgen dat er geen overlast ontstaat tijdens de verhuizing.

Zwangerschap:

Marianne heeft ons laten weten dat ze opnieuw zwanger is en dat ze een tweede kindje verwacht. De kleine wordt verwacht in april 2017, we wensen Marianne een hele voorspoedige zwangerschap toe.

Bestuurdersaansprakelijkheid:

We zien dat er een behoorlijke toename is in de aanvragen van de bestuurdersaansprakelijkheids-verzekeringen. Gelukkig is er toch meer bewustwording van de risico’s die het met zich meebrengt wanneer men dit niet heeft geregeld. Er zijn aparte bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen voor stichtingen en kerkgenootschappen. Deze verzekering geeft dekking voor vermogensschade welke aangerekend kan worden aan het bestuur. Deze verzekering dekt niet de eventuele materiële schade die veroorzaakt wordt door een medewerker. Wanneer u meer informatie wenst over de mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact op met EZA Verzekeringen.

Declaraties:

Het is goed om te weten dat de declaraties het beste via de website van EZA Verzekeringen ingediend kunnen worden. Hierdoor kunnen wij monitoren dat de declaraties goed afgehandeld worden. De procedure wordt gewijzigd, tot voor kort diende u het declaratieformulier uit te printen, in te vullen en weer in te scannen. In verband met de leesbaarheid verzoeken wij u om het declaratieformulier in het vervolg digitaal in te vullen. Wanneer u een kopie van uw ID bewijs meestuurt hoeft u het declaratieformulier niet te ondertekenen. Indien u geen ID bewijs meestuurt dient u het formulier uit te printen en te ondertekenen en opnieuw in te scannen.

Om een ID bewijs in te scannen is er een app ontwikkeld door de overheid. Deze app maakt het gemakkelijk om het ID bewijs in te scannen en het BSN nummer onzichtbaar te maken om zo fraude te voorkomen. Klik hier om naar de website te gaan om de gratis app te downloaden.

Kinderen:

Sommige mensen denken dat kinderen gratis mee verzekerd kunnen worden op het EZA Expat Pakket, helaas is dit in tegenstelling tot de basisverzekering in Nederland niet zo. Voor de kinderen worden aparte kind premies berekend.

 

Hartelijke groet,

Team EZA VerzekeringenLike onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van fiscaliteit en verzekeringen rondom de zendingswereld.

Wilt u meer informatie over EZA Verzekeringen, bekijk dan onze
website.


NIET VERGETEN 15 DECEMBER DE ZENDING INFORMATIEDAG.

Voor zendelingen, TFC, zendingsorganisaties, etc.


 


 
Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
EZA Verzekeringen · Postbus 155 · Drachten, 9207 AD · Netherlands