Copy

Bekijk deze nieuwsbrief online

KIK Community

KIKSTART!

We zijn begonnen

Zaterdag 13 maart was een geslaagde eerste KIK bijeenkomst over de verkiezingen. Bedankt alle deelnemers voor jullie mooie bijdragen en bijzonder ook dat jij er was, Mark van Treuren. Je uitleg en bruikbare informatie hebben we ter harte genomen.

Op de stelling ‘Stemmen heeft geen zin!’ werd door de aanwezigen vanuit verschillende referentiekaders antwoord gegeven. De uitslag van de verkiezingen zijn inmiddels bekend en daar kunnen we - of je nu wel of niet je stem hebt uitgebracht - conclusies aan verbinden. Daar kunnen we natuurlijk weer hele avonden mee vullen, maar of dat iets oplost?

Er zijn waardevolle nieuwe connecties gemaakt. Het werd een open groepsgesprek, waarin iedereen zijn of haar zorgen heeft kunnen uitspreken over de verkiezingen en de sterk gepolariseerde samenleving. Wel een beetje kort vanwege de avondklok.

Wat jullie verder op korte termijn van ons kunnen verwachten:

AGENDAGENDAGENDAGENDAGEND

elke vrijdag 16:30 - VRIJMIBO

zat 27 maart 14:00 - 16:30 Mannen de mat op

3 april 20:30 tot …. Stille Zaterdag

zo 28 maart 10:30 - 12:00 uur - Volle maan meditatie

do 15 april 20:00 uur Ins & Outs Cryptocurrency

25 april Familieopstellingen

JOIN KIK COMMUNITY

Een missie van content regisseur Yvette van der Does, Fysiohealth coach Elsje van der Veer en yogadocent Elrieke Muller

MISSIE & VISIE

Het idee ontstond om te kijken naar kansen in plaats van bedreigingen. KIK is geboren uit de behoefte om te verbinden in vertrouwen en vrijheid. Wat vooral voor ons belangrijk is, is dat we plezier hebben, ons gelukkig en thuis voelen onder elkaar.

In de komende maanden worden veel, leuke, inspirerende, leerzame & energieverhogende activiteiten gehouden.

De volgende stap die KIK denkt te kunnen zetten is die naar een parallelle samenleving. KIK denkt dat dit verstandig is, zeker na de uitkomst van de TK21 verkiezingen.

Soevereiniteit. Een nevenmaatschappij inrichten met bijvoorbeeld een eigen betalingsmiddel, is wat KIK gaat onderzoeken. Voer voor nieuwe bijeenkomsten en netwerken.

“de tijd is rijp voor een parallelle samenleving”

Save the Date

Donderdag 15 april vanaf 20.00 uur

Alle ins & outs over Cryptocurrency (Cryptogeld)

Met kleine stappen de goede kant op.

Gastspreker deze avond: bitcoin educator en futuroloog Sathoshki van Bitcoin Daily.

[meer details volgen]

VRIJMIBO

Voor het zingen de kerk uit

Zingen in groepsverband is niet toegestaan. Daar zit KIK niet zo mee. Zangles heeft voorlopig niet onze prioriteit. En zingen doen we wel achter het stuur van onze auto, onder de douche . . .

Gelukkig is KIK wel een genootschap en daarom kunnen we in tijden van lockdown gewoon bij elkaar komen voor een praatje over het leven.

Voortaan staat elke vrijdag de deur van KIK open voor een ouderwetse vrijmibo. Terug van weggeweest en vanaf 16.30 uur. Je bent van harte welkom!

reserveer je kruk door een mailtje te sturen naar

kik-community@protonmail.com

Mannen de mat op!

Deze yogabelevenis wordt gegeven door Wieger uit Sneek.

‘Mannen hebben nog wel eens het idee dat yoga stoffig en zweverig is’, met deze workshop ervaar je dat dit zeker niet zo is. Wieger, die in het verleden Europees kampioen windsurfen werd, heeft zijn plank verruild voor een yogamat. ‘Ik was zo stijf als m’n oude surfplank’. Hij heeft geleerd zélf invloed uit te oefenen op zijn geluksgevoel. Ik leerde te blijven lachen en mijn eigen grenzen te respecteren. Hij wil mannen graag kennis laten maken met yoga.

De workshop wordt afgesloten met een biertje en versnaperingen.

27 maart 14:00 - 16:30

Deelname workshop 30 euro

reserveer je matje bij

detempel@protonmail.com

Volle Maan meditatie

Deze krachtige volle maan gaat over het begin van de lente en de terugkeer van het leven in de natuur. We worden weer actiever net als de natuur. Welke dromen, verlangens en of wensen leven diep in jou en wil je tot bloei laten komen. Welke beperkende gedachten houden dit nog tegen? Bij deze meditatie en oefeningen gaan we onze intenties kracht bij zetten zodat we de zaadjes die we gepland hebben voldoende aandacht, liefde en licht geven zodat ze straks helemaal tot bloei komen.

28 maart 10:30-12:00

deelname donatie 20 euro

we sluiten af met een lekkere lunch! (inbegrepen)

je matje reserveren? stuur een mailtje naar

kik-community@protonmail.com

ZATERDAG 3 APRIL

‘Ik heb stiekem met je gedanst’


Stille zaterdag is een heilige dag en de naam voor de zaterdag vòòr Pasen. Op die dag werd er in de kerk getreurd om de dood van Jezus. Na zonsondergang wordt de verrijzenis van Jezus Christus gevierd in een lange viering vol oude gebaren en rituelen. KIK heeft deze stille zaterdag omgedoopt en in een nieuw jasje gestoken.

Een (stille) discomarathon!

Na een koude donkere winter gaan we het licht en de lente verwelkomen. Kom een dansje doen in je Paasbeste outfit. Dans de hele nacht door tot in de zomertijd!

Wat kun je verwachten op deze bijzondere avond? We starten vanaf 20:30 en gaan door tot in de vroege uurtjes. Er is een tombola met altijd prijs, de mogelijkheid om je lievelingsnummer te fluisteren met de fluister-karaoke sessie. Er is een verwarmde dansvloer, een lounge om gezellig te kletsen en een bar om met je nieuwe vrienden te proosten op het leven.

zat 3 april, entree 7,50 met tombola ticket, aanvang 20:30

drankjes op donatie, zie bordje aan de bar

stuur een mailtje om je aan te melden naar

kik-community@protonmail.com

Stuur deze nieuwsbrief gerust door naar mogelijke geïnteresseerden!

Nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door Tekstenfee

Copyright (C) 2021 KIK Community. All rights reserved.

Voorkeuren updaten | Uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp