Niet goed leesbaar? Open deze mail in je browser



Veldkamp Produkties 18 Jaar

Met deze nieuwsbrief willen we u heel veel geluk toewensen tijdens de aankomende feestdagen, als ook een hele fijne jaarwisseling en een mooi 2014!

Deze week werken wij aan de laatste loodjes van 2013, voordat ons kantoor sluit voor de kerstvakantie. Bent u benieuwd wat u volgend jaar van ons kan verwachten? Hierbij alvast een kleine sneak preview!

Technische Universiteit Eindhoven

Mogelijk winnen we in januari de communicatie Publieksprijs! Onze jubileumfilm voor Philips en PSV, gemaakt in samenwerking met Triple Double Sportmarketing, is genomineerd voor deze prachtige prijs. Als onze film op 8 januari de meeste stemmen heeft, winnen we! Lees hoe en waarom u moet stemmen in deze blogpost. 
Helpt u ons ook mee door te stemmen? Bij voorbaat heel erg bedankt!





 
De onderhandelingen zijn in volle gang... In 2014 verhuist Veldkamp Produkties naar een nieuwe locatie. Blijven we in de omgeving van Eindhoven? Dat is erg waarschijnlijk! Volg ons op Twitter en lees  ons blog: als er iets definitief wordt ondertekend, is dit de eerste plek waar u het kan lezen.





Dat onze crew zich in 2014 veel in Eindhoven gaat bevinden, is sowieso een feit: wij zijn nog zeker vier maanden in 2014 druk aan het werk voor de Technische Universiteit Eindhoven. In 2013 leverden we de eerste twee graduate program films op, maar in totaal worden dit er 15! De opgeleverde film Institute for Complex Molecular Systems is al in ons online portfolio te bekijken.



Roompot Vakanties RTL Weer Billboard

Ook hebben we producties die u vanaf de bank kan bekijken op uw eigen televisie: in de beginmaanden van dit jaar kan u o.a. onze commercial en tag-on voor E.ON op televisie zien, die we in samenwerking met BEK Grafische Producties produceerden. Ook kan u nieuwe commercials zien die we maakten voor Swiss Sense. En tevens 
valt er in de zomer genoeg van ons werk te spotten in de reclameblokken: dan volgen gloednieuwe commercials voor Roompot Vakanties! De opnamen hiervoor maakte onze crew gedurende vier dagen in augustus. 



Bram Dekker, RAV en Maserati Ghibli

De Roompot Vakanties draaidagen betekenden veel zon, zee en strand voor onze crew... Maar dat waren niet de enige draaidagen waarbij dit het geval was. 
Zo waren we in samenwerking met YachtsXL ook aanwezig in Qatar, Dubai, Singapore, Hainan, Cannes en Monaco. Niet de minste plekken! In deze wereldsteden verzorgden we dagverslagen van (superyacht) events, maar maakten we ook opdrachtfilms op locatie. In 2014 zullen we wederom bij diverse internationale superyacht shows aanwezig zijn. In ieder geval zullen we opdrachtfilms ontwikkelen in Dubai, Shanghai en Fort Lauderdale (Florida).





Wist u dat we afgelopen zomer een videoproductie cadeau hebben gedaan aan zwembelofte Bram Dekker? Deze PSV topzwemmer timmert hard aan de weg om zijn droom te bereiken: de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. De film ging feestelijk in première, een mooie afsluiting voor de fijne samenwerking. De trailer die we Bram gaven is inmiddels al meer dan 2.500 keer bekeken!

Ander nieuws, kijkjes achter de schermen, foto-overzichten en meer zijn te vinden in ons blog. Volg ons ook op Twitter, Facebook, YouTube, LinkedIn en Pinterest om altijd op de hoogte te zijn. 

 

  




Wij hebben zin in het nieuwe jaar! Hopelijk tot dan.

Hartelijke groeten,

Julie-Renée Sonneveld
Producer/Social Media Manager

Copyright © 2013 Veldkamp Produkties BV, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences