Copy
Open deze email in uw browser

Nieuwe Visualisatie!

Sterachitecten hebben makkelijk spreken maar een beeld vormen van een groot project als W2O is voor de niet-architecten onder ons geen eenvoudige klus. Om een handje te helpen maken we drie nieuwe foto-realistische beelden van het project. Hieronder vindt u alvast het eerste. Hou de Facebookpagina en de website in de gaten want binnenkort onthullen we ook de andere nieuwe beelden.

Zes tips 

Van Axel Lenaerts en Daniel Van Der Schueren
Iedereen is het erover eens: W2O is een ambitieus en groot project dat de Wetterse Scheldeoever zal transformeren in een bruisende en levendige plek. Gezinnen die hier willen komen wonen en investeerders die op zoek zijn naar een waardevaste belegging hebben dan ook veel keuze om een appartement te selecteren. Voor ieder wat wils dus.
Hoe maakt u echter een keuze? Hieronder 6 tips die u kunnen helpen.
Tip 1: Kijk naar de oriëntatie. Heeft u bij voorkeur een zonnig appartement? Of houdt u het liever koel?
De zon komt op in het oosten en gaat onder in het westen, daar kunnen we weinig aan veranderen. Het hele project is oost-west (thuis best, zoals men in Vlaanderen zegt) georiënteerd. Ondergaande zon: check. Terras op het volle zuiden: het kan.
Tip 2: Kijk naar de locatie. Waar kijkt het appartement over uit? Wat ziet u vanuit de leefruimte? En wanneer u 's ochtends de gordijnen van de slaapkamer opent?
W2O heeft natuurlijk een aantal appartementen met een ruim uitzicht over de Scheldevallei. Dit zijn niet de enigen met een mooi uitzicht. Zichten op het Binnenplein of over de Dekenijtuin zijn eveneens niet te versmaden. Achter de kerk wordt een groen plantsoen aangelegd en de strook tussen Witteshof en W2O wordt aangelegd tot een hellende parktuin. Voor diegenen die graag wat beweging zien is een appartement op gelijkvloers of de eerste verdieping een goed idee.
Tip 3: Kijk naar de grootte van het appartement.
De grootte van het appartement houdt meer in dan de keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers. Kijk ook naar de vermelde oppervlaktes op het plan. De appartementen in W2O zijn opvallend groter dan wat vandaag gebruikelijk is. Elk appartement heeft een bruikbare buitenruimte: hier kan u stoelen én een tafel zetten. Op veel terrassen is er dan nog plaats voor ligzetels. Soms zijn er zelfs twee terrassen of een enorme daktuin. Benadert u het project eerder als investeerder? Kijk dan naar de goed verhuurbare, compacte 1 en 2-slaapkamerappartementen van respectievelijk ongeveer 60 m² en 85 m².
Tip 4: Kijk naar de prijs!
De prijs van een appartement staat in verhouding met de locatie in het project, de oriëntatie en vooral de oppervlakte. Bereken de kostprijs van een appartement eens per vierkante meter, op die manier kan u objectiever vergelijken. U vindt moeiteloos eentje dat minder dan gemiddeld kost! Indien u vergelijkt, hou er dan rekening mee dat alle vastgoedadvertenties de kosten - BTW, registratie en notaris - niet vermelden. Wij informeren u correct.
Tip 5: Kijk naar de exploitatiekosten. 
Het is een waarheid als een koe: een bruto rendement is niet hetzelfde als een netto rendement...Energieverbruik, syndicus, onderhoud van trappen, gangen, liften,... Het vreet allemaal aan het rendement van de investeerder. Nieuwbouw voldoet aan de laatste strengste normen en is bijgevolg sowieso performanter op al deze domeinen. Maar het K-peil en het E-peil zal appartement per appartement verschillen. Dit is te wijten aan de ligging van het appartement in het blok. Een volledig ingesloten appartement – met bewoners boven en/of onder - zal altijd minder energie verbruiken dan een appartement zonder boven- of onderburen.
Tip 6: Meerwaarde versus huurrendement
Een appartement met een wijds uitzicht over de Schelde geniet vandaag al van een onberekenbare meerwaarde. De kans om een eigendom te verwerven met een centrale ligging én wijdse uitzichten over de Scheldevallei vindt u de komende 20 jaar in de ruime omgeving gegarandeerd niet meer terug. Meerwaarde? Ja zeker. Meerwaardestijging? Zonder enige twijfel: uniek blijft uniek. De belegger, die ook op kortere termijn een rendement zoekt, kijkt ongetwijfeld ook naar de aankoopwaarde en de verhuurwaarde. De verhouding van deze twee ligt altijd beter bij een wat goedkoper appartement. Maar vergis u niet: misschien ligt daar ook een grote meerwaarde voor het rapen... Wij als makelaars helpen u bij deze berekening en maken een inschatting van het meerwaardepotentieel.

Start van de sloopwerken

Begin juni zijn de sloopwerken op de site gestart. Check Facebook voor een aantal werfbeelden. De gebouwen zijn afgebroken, het puin is gesorteerd en afgevoerd. De aannemer is nu bezig met het opbreken van de verharding. 
Nog even geduld en dan: opgeruimd staat netjes.
De makelaars van W2O helpen u graag met al uw vragen. Maak vrijblijvend een afspraak:

Axel Lenaerts makelaars
09 245 24 24
gent@axellenaerts.be

Van Der Schueren makelaars
09 365 08 88
vastgoed@vanderschueren.biz
facebook
info@w2o.be
www.w2o.be
W2O maakt deel uit van
Copyright © 2014 W2O