Copy

Alles gesmeerd


De werken aan W20 verlopen vlot en perfect op schema. Wetteraars kunnen zich ondertussen al een beeld vormen van hoe het geheel zich in de buurt zal inpassen want de ruwbouw van de semi-ondergrondse parkeergarage is klaar en door het leggen van de dakplaat structureel afgewerkt. Behoudens ongelukken kan de parking tegen oktober 2016 in gebruik genomen worden. Hiermee is ook het fundament van het project gelegd, en kan men de hoogte waarmee de open ruimte van W20 boven de Schelde uitsteekt goed al zien.
 

In de volgende fasen wordt op deze stevige basis verder gebouwd. Op de dakplaat komt bijvoorbeeld een prachtig binnenplein met daarrond ruimte voor horeca, kantoren en diensten op de gelijkvloerse verdiepingen van de verschillende flatgebouwen. Vanaf januari 2016 zullen de gebouwen gestaag beginnen te groeien. Negen maanden later bereikt gebouw A het hoogste punt van dertig meter boven het binnenplein, om zo samen met de andere gebouwen zijn plaats in de skyline van Wetteren voorgoed in te nemen.

Tot slot hebben we, voor wie écht benieuwd is naar hoe de appartementen van W2O eruit zullen zien, uitstekend nieuws. Tegen eind mei 2016 voorspellen we dat ons eerste volledig afgewerkte kijkappartement zijn eerste bezoekers kan ontvangen en charmeren. Komt dat zien!

         

Wetteren is de beste


Wonen in Wetteren, dat biedt eigenlijk alles wat Gent te bieden heeft, maar dan kleinschaliger en daardoor minder druk en minder duur. En dus beter. Hoeveel beter kunt u hier ontdekken.
 
Meer informatie
U kan achtergrondinformatie over het project vinden op de officiële projectsite.
De officiële verkoopsbrochure kan u hier vinden.
Voor verdere informatie kan u terecht bij:

THV W2O | Neil Uyttersprot: +32 (0) 475 89 50 36
Copyright © 2015 W2O