Copy
Open deze email in uw browser

Geen paniek op w2o!

Gezien de recente negatieve pers inzake de asbest problematiek tijdens de sloopwerken, wensen wij jullie gerust te stellen:
 1. Er is steeds open gecommuniceerd over de asbest problematiek op de site. De informatie die nu (en de vorige weken) in bepaalde kranten komt is deels oud nieuws, deels worden onbestaande conclusies gepubliceerd: het onderzoek loopt nog volop.
   
 2. Binnen een  dergelijk groot stadsvernieuwingsproject is de problematiek van de verontreiniging relatief klein en zeker niet van die aard dat dit de haalbaarheid van het project ondermijnt. Met of zonder de asbestproblematiek. Het project gaat door!
   
 3. Er is geen gevaar voor de toekomstige bewoners, niet voor hun gezondheid, niet voor hun portemonnee, integendeel, we gaan omzichtig en consciëntieus te werk om dit probleem volledig op te lossen, ruim voor de eerste bewoner een appartement betrekt.
   
 4. Er is mogelijk een vertraging in de opstart van de werken maar de timing die nu voorligt bevat voldoende reserve om alsnog de einddatum te halen.  
   
 5. Op 10/09  zijn op het terrein proefsleuven gegraven en stalen genomen. Tegen eind september hebben we de uitslag van dit onderzoek en kunnen de juiste stappen gezet worden. Meer informatie volgt dus kort nadien.
Wij danken jullie - de échte stadsvernieuwers van Wetteren - van harte voor het vertrouwen
De makelaars van W2O helpen u graag met al uw vragen. Maak vrijblijvend een afspraak:

Axel Lenaerts makelaars
09 245 24 24
gent@axellenaerts.be

Van Der Schueren makelaars
09 365 08 88
vastgoed@vanderschueren.biz
facebook
info@w2o.be
www.w2o.be
W2O maakt deel uit van
Copyright © 2014 W2O