Copy


Nieuw-West: In The Picture logo
Ruim 250 portretten verzameld
Het is al even geleden dat u van ons hoorde, maar in die tussentijd hebben we zeker niet stilgezeten. Het team van Nieuw-West: In The Picture heeft het afgelopen jaar ruim 250 mensen die wonen en werken in Nieuw-West gefotografeerd en een deel van hen geïnterviewd over het leven in dit stadsdeel.

Op naar een expositie
Nu willen we het verzamelde materiaal samenbrengen in een reizende expositie en op die manier een beeld creëren van Nieuw-West, dat tastbaar en waarheidsgetrouw is. Expositielocaties waar we aan denken zijn stadsdeelkantoren, galerieën, theaters, huizen van de wijk en bibliotheken. We willen op die plekken complete wanden behangen met een speciaal fotopapier en daaroverheen een aantal uitvergrote beelden met verhalen tentoonstellen. Alle bewoners die gefotografeerd zijn, worden dus onderdeel van de expositie!

Wie zitten er achter het project?
Nieuw-West: In The Picture is een initiatief van Petra van Velzen, Thomas Heere en Dorèndel Overmars. De drie zzp-ers zijn gevestigd in broedplaats De Vlugt in Slotermeer. Na het maken van een groot aantal portretten tijdens het Sloterplasfestival in juni 2011 hebben we met veel plezier de plannen voor Nieuw-West: In The Picture uitgewerkt.


Volg onze vorderingen ook via Facebook door onze pagina te ‘Liken’: facebook.com/nieuwwestinthepicture
Copyright © 2012 *| 'Nieuw-West: In The Picture' *|* All rights reserved.
Nieuw-West: In The Picture is een project van Petra van Velzen, Thomas Heere en Dorèndel Overmars

uitschrijven