Copy
Nieuwsbrief Merksemsebaan: werken tijdelijk stilgelegd

Nieuwsbrief Merksemsebaan: werken tijdelijk stilgelegd

Met deze nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) je graag op de hoogte van de werken aan Merksemsebaan (N120) en Deurnesteenweg in Wijnegem.
 

Werken tijdelijk stilgelegd

De strijd tegen de verspreiding van het coronavirus (Covid-19) en de maatregelen die daaruit voort vloeien, hebben ook gevolgen voor de wegenbouwsector. Verschillende lopende wegenwerken worden daardoor tot nader order stilgelegd. Dat is ook het geval voor de werken aan het kruispunt van de Merksemsebaan met de Deurnesteenweg. Voorlopig zal er geen werfactiviteit meer zijn. De aannemer zal het nodige doen om de werf intussen veilig en ordentelijk achter te laten. Indien van toepassing  worden inritten opnieuw toegankelijk gemaakt. Van zodra we meer informatie hebben over een hervatting van de werkzaamheden, verneem je dit via deze nieuwsbrief.
 

Blijf op de hoogte

Op www.wegenenverkeer.be/wijnegem vind je altijd de meest recente informatie over het project.
 
Heb je nog vragen na het lezen van deze nieuwsbrief? Dan kan je terecht bij onze bereikbaarheidsadviseur door te mailen naar bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be of te bellen op 0468 03 53 84 (tijdens de kantooruren).
Facebook Facebook
Twitter Twitter
YouTube YouTube
Website Website


U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief van dit project.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Antwerpen
Lange Kievitstraat 111-113 bus 41
2018 Antwerpen

wegen.antwerpen@vlaanderen.be