Copy
Heraanleg complex Aalter: fasewissel op 8 november

Heraanleg complex Aalter

Fasewissel op 8 november

Geachte mevrouw,
Geachte heer,

Er staat opnieuw een fasewissel voor de deur met een aantal wijzigingen voor het verkeer. Op woensdag 8 november gaat de ‘oude’ oprit van het rondpunt naar de E40 richting kust definitief dicht. Op de E40 zelf rijdt het verkeer richting kust vanaf dan door de middenberm naar de andere rijrichting over de afgewerkte bruggen.

Oprit richting kust definitief dicht

De bestaande oprit van het rondpunt naar de E40 richting kust gaat definitief dicht. Eerder dit jaar ging de nieuwe oprit van de N44 naar de E40 richting kust open. Verkeer vanuit Maldegem en Aalter-centrum (Knokkeweg/N44) kan gebruik maken die oprit. Verkeer vanuit het zuiden (Tieltsesteenweg en Steenweg op Deinze) moet omrijden via de E40 richting Gent en het op- en afrittencomplex in Nevele. Momenteel bouwen we nog aan een tweede nieuwe oprit richting kust. Die zal ervoor zorgen dat ook het verkeer vanuit Tielt en Deinze een vlotte aansluiting heeft naar de E40 richting kust. 
 

Verkeer richting kust door middenberm

Ook op de E40 zelf wijzigt de situatie. De eerste twee nieuwe bruggen in de E40 richting Gent zijn af. De aannemer start op 8 november met de bouw van de twee nieuwe bruggen in de andere richting. Hierdoor rijdt het verkeer richting kust door de middenberm naar de andere rijrichting. 
 
Voor meer info over alle fasen van de werken op www.wegenenverkeer.be/Aalter
Facebook
Twitter
YouTube
Website


U heeft zich ingeschreven via www.wegenenverkeer.be.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Oost-Vlaanderen
Koningin Maria Hendrikaplein 70 bus 81
9000 Gent

wegen.oostvlaanderen@vlaanderen.be