Copy
Vernieuwing rotonde Veldwezelt: tevredenheidsonderzoek AWV

Vernieuwing rotonde Veldwezelt: tevredenheidsonderzoek

Beste nieuwsbriefabonnee,
 
Nu de werken aan de rotonde in Veldwezelt achter ons liggen, willen we jou graag enkele vragen stellen. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) streeft naar een continue verbetering van haar dienstverlening en om dat te bereiken hebben we jouw mening nodig.
 
De hinderbeleving van de omwonenden, de naburige bedrijven en andere betrokken burgers is bij wegenwerken steeds een aandachtspunt. Met een korte vragenlijst willen we nagaan of je tevreden bent over de maatregelen die we troffen zijn om de hinder zoveel mogelijk te beperken tijdens de voorbije werken en hoe deze eventueel verbeterd kunnen worden. 

De vragenlijst is opgebouwd aan de hand van de verschillende fasen van de werken: communicatie voor de werken, communicatie en werfinrichting tijdens de werken, weginrichting na de werken en vragen, klachten en meldingen in het algemeen.
 
De vragenlijst neemt ongeveer 5-10 minuten in beslag en bestaat voornamelijk uit meerkeuzevragen. Deelname aan de enquête is volledig anoniem.
 
Vul hier de vragenlijst in.
Alvast bedankt voor je medewerking!


Wegen en Verkeer Limburg

 
Facebook Facebook
Twitter Twitter
YouTube YouTube
Website Website


Je ontvangt deze mail omdat je bent ingeschreven op de digitale nieuwsbrief over projecten van het Agentschap Wegen en Verkeer in Lanaken.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Antwerpen
Lange Kievitstraat 111-113 bus 41
2018 Antwerpen

wegen.antwerpen@vlaanderen.be