Copy
Vernieuwing E313 Beringen: tevredenheidsonderzoek AWV

Vernieuwing E313 Beringen

Beste nieuwsbriefabonnee,
 
Nu de werken aan de E313 in Beringen achter ons liggen, willen we u graag enkele vragen stellen. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) streeft naar een continue verbetering van haar dienstverlening en om dat te bereiken hebben we jouw mening nodig.
 
De hinderbeleving van de omwonenden, de naburige bedrijven en andere betrokken burgers is bij wegenwerken steeds een aandachtspunt. Met een korte vragenlijst willen we nagaan of u tevreden bent over de maatregelen die we troffen zijn om de hinder zoveel mogelijk te beperken tijdens de voorbije werken en hoe deze eventueel verbeterd kunnen worden. 

De vragenlijst is opgebouwd aan de hand van de verschillende fasen van de werken: communicatie voor de werken, communicatie en werfinrichting tijdens de werken, weginrichting na de werken en vragen, klachten en meldingen in het algemeen.
 
De vragenlijst neemt ongeveer 5-10 minuten in beslag en bestaat voornamelijk uit meerkeuzevragen. Deelname aan de enquête is volledig anoniem.
 
Vul hier de vragenlijst in.
Alvast bedankt voor uw medewerking!


Wegen en Verkeer Limburg

 
Facebook Facebook
Twitter Twitter
YouTube YouTube
Website Website


U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven op de nieuwsbrief i.v.m. werkzaamheden van het Agentschap Wegen en Verkeer in Beringen.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Antwerpen
Lange Kievitstraat 111-113 bus 41
2018 Antwerpen

wegen.antwerpen@vlaanderen.be