Copy
Nieuwsbrief: N73, Tessenderlo: Vervolg werkzaamheden

Verlenging N73

Nieuwsbrief 9 augustus 2018

Verlenging N73

Vervolg werkzaamheden
 

Geachte heer,
Geachte mevrouw, 


Het bouwverlof is afgelopen en de werken aan de N73 zijn opnieuw opgestart. 

De komende weken werkt de aannemer verder aan de N73. Ook de fietstunnels en aansluitende fietspaden in de Aubruggestraat en in de Nijverheidsweg worden verder afgewerkt. Zo kunnen fietsers en voetgangers straks veilig onder de nieuwe N73 doorgaan.

Tegelijkertijd vinden in augustus aanpassingswerken plaats ter hoogte van de aansluiting van de N73 met de op- en afrit van de E313. Deze werken veroorzaken weinig of geen hinder voor het verkeer en zullen, normaal gezien, ten laatste op 17 augustus klaar zijn. 

Indien de weersomstandigheden het toelaten, zal de aannemer tussen 20 augustus en 7 september het asfalt van de N73 tussen de E313 en de Snelwegstraat vernieuwen. Tijdens deze werken is er steeds minstens 1 rijstrook in elke richting beschikbaar zodat de aansluiting met de E313 gegarandeerd blijft. 

Naar verwachting kan de nieuwe N73 eind september in gebruik genomen worden. In een laatste fase wordt tenslotte nog de zuidelijke tak van het kruispunt met de Snelwegstraat heringericht. 

Op www.wegenenverkeer.be/verlengingN73 vindt u steeds de algemene informatie over het project. In een volgende nieuwsbrief informeren we u over het vervolg van de werkzaamheden. 

Met vriendelijke groeten,

Wegen en Verkeer Limburg

Facebook
Twitter
YouTube
Website
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Limburg
Koningin Astridlaan 50 bus 4
3500 Hasselt

wegen.limburg@vlaanderen.be


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Agentschap Wegen en Verkeer · Koning Albert II-laan · 20 bus 4 · Brussel 1000 · Belgium