Copy
Vernieuwen fietspaden en heraanleg  Zuidlaan (N417) en Acaciastraat (N416) in Wetteren

Nieuwsbrief oktober 2022
Met deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de werken aan de Zuidlaan (N417) en de Acaciastraat (N416) in Wetteren. De komende twee jaar bouwen we er aan een veilige en aangename gewestweg.
Waterschade Massemsesteenweg
Maandag 3 oktober is er een hoofdleiding van de waterleiding onder de Massemsesteenweg gesprongen. Dit heeft gezorgd voor een grootschalige uitspoeling van grond onder de weg en schade aan het wegdek. De Massemsesteenweg is afgesloten om de veiligheid van het verkeer te waarborgen en de weg te kunnen herstellen. Gezien de schade aan de weg aanzienlijk is zal FARYS waarschijnlijk nog twee weken nodig hebben voor de herstelling. Gezien de Massemsesteenweg een omleidingsweg is voor de werken op de Zuidlaan willen we u informeren over de gewijzigde verkeerssituatie die dat met zich meebrengt.
Tijdelijk gewijzigde verkeerssituatie
Nu de Massemsesteenweg enkele weken onbruikbaar is geworden als omleidingsweg wordt het verkeer tijdelijk omgeleid. Voor gemotoriseerd verkeer -3,5 ton wordt een lokale omleiding voorzien van de Massemsesteenweg via de Lambroekstraat naar de N9. Verkeer +3,5 ton willen we zoveel mogelijk op de gewestwegen houden en zal daarom tijdelijk via de Kwatrechtsesteenweg (N400) gestuurd worden. Deze situatie zal nog ongeveer 2 weken duren tot de herstelling aan de Massemsesteenweg is afgerond.
Lees hier alle verkeersmaatregelen nog eens na
Vragen?
Heb je vragen over deze werken? Conctacteer de omgevingsmanager van Wegen en Verkeer via bereikbaar.ovl@wegenenverkeer.be of via 0476 72 22 57 (op weekdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur).
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn

   

Deel Deel
Tweet Tweet
Mail Mail
Wenst u niet langer onze nieuwsbrief te ontvangen?
U kan uw gegevens aanpassen of volledig uitschrijven van deze lijst.