Copy
Renovatie viaduct Gentbrugge: N9 dicht in het weekend van 26 juni

Renovatie viaduct Gentbrugge

1 weekend N9 dicht 

Je ontvangt deze nieuwsbrief over de renovatie van het E17-viaduct in Gentbrugge omdat je je abonneerde via www.wegenenverkeer.be/gent.

De aannemer schuift verder op en start nu aan de afbraak van de oude panelen aan het viaduct aan de Brusselsesteenweg. Ook hier gaat voor de veiligheid de Brusselsesteenweg  volledig dicht. Ook worden enkele werken uitgevoerd op de E17. Hieronder overlopen we de verschillende verkeerssituaties. 
 

Aanleg ribbelstroken op E17: vrijdag 19/06 vanaf 21u

Eerder deze week is beslist om ribbelstroken aan te leggen op de E17 richting Kortrijk. Dit gebeurt in de nacht van vrijdag 19 juni op zaterdag 20 juni. De aannemer start om 21u op drie plaatsen op de E17 richting Kortrijk. Dit gaat over een mobiele werf en het verkeer op de E17 richting Kortrijk krijgt één rijstrook. Deze werken zijn klaar op zaterdagochtend.  


Herstellingswerken op viaduct E17: zondag 21/06 vanaf 18u

Door het vele zware verkeer op de pechstrook van het viaduct is er schade ontstaan. De aannemer voert er dringende herstellingen uit richting Antwerpen. Deze werken starten op zondagavond 21 juni om 18u. Ook hier rijdt het verkeer richting Antwerpen over één rijstrook in plaats van twee. 
 

Brusselsesteenweg (N9) afgesloten: één weekend 

De aannemer werkt in het weekend van 27 juni aan het viaduct boven de Brusselsesteenweg. De N9 gaat dicht in beide richtingen van vrijdag 26 juni om 20u tot en met maandag 29 juni om 06u. Het verkeer richting Melle zal omgeleid worden via de E17 en de op- en afrit UZ-Gent. Het verkeer richting Gent rijdt via Braemstraat en de Braemkasteelstraat. Voetgangers en fietsers volgen de omleiding via de H. Pirennelaan.

Verkeer richting Melle

Verkeer richting GentMeer info en omleidingsplannen over de werken vind je terug op www.wegenenverkeer.be/gent
 
Facebook Facebook
Twitter Twitter
YouTube YouTube
Website Website


U schreef zich succesvol in voor de digitale nieuwsbrief over de sanering van het viaduct E17 in Gentbrugge.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen


Contacteer onze bereikbaarheidsadviseur:

bereikbaar.ovl@wegenenverkeer.be
0476 722257 (9u tot 17u)