Copy
Geen hinder op Provincialeweg (N17) tijdens kerstvakantie

Geen hinder op Provincialeweg (N17) tijdens kerstvakantie

Met deze nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) je graag op de hoogte over de werken aan de Provincialeweg (N17) in Sint-Amands.
 

N17 tijdens vakantie volledig open

De nutsmaatschappijen zijn sinds begin december volop bezig met het verplaatsen van nutsleidingen op de Provincialeweg. Tijdens de nutswerken kan alleen plaatselijk verkeer gebruik maken van de Provincialeweg, zij het over één rijstrook. Doorgaand en zwaar verkeer en ook fietsers moeten een omleiding volgen.
 
Tijdens de kerstvakantieperiode - vanaf morgenavond 21 december tot maandag 8 januari - worden de nutswerken tijdelijk stilgelegd. Het Agentschap Wegen en Verkeer en de nutsmaatschappijen zullen ervoor zorgen dat de Provincialeweg tijdens deze periode volledig opengesteld kan worden voor het gemotoriseerd verkeer. De omleidingen zijn dan tijdelijk niet van toepassing. Fietsers moeten wel de omleiding blijven volgen omdat er niet over het fietspad gereden kan worden.
Het einde van de nutswerken is voorzien rond eind februari 2018. De eigenlijke heraanleg van de Provincialeweg volgt in het voorjaar van 2019.
 

Blijf op de hoogte & bereikbaarheidsadviseur

Op onze website www.wegenenverkeer.be/sint-amands kan je alle informatie over deze werken terugvinden.
Heb je nog vragen over deze werken? De bereikbaarheidsadviseur staat voor je klaar. Bel gerust naar 0477 477 476 (tijdens de kantooruren) of stuur een mailtje naar bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be.
Facebook
Twitter
YouTube
Website


U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief van dit project.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Antwerpen
Lange Kievitstraat 111-113 bus 41
2018 Antwerpen

wegen.antwerpen@vlaanderen.be