Copy
Nieuwsbrief N742 Dilsen-Stokkem - 26/07/2022

Nieuwsbrief Dilsen-Stokkem

26 juli 2022

Vanaf 1 augustus heropstart werken Arnold-Sauwenlaan aan zuidzijde, vanaf Rijksweg tot en met kruispunt Langs de Graaf


Beste lezer,
 
Met deze nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) je graag op de hoogte over de vernieuwing van de Arnold-Sauwenlaan (N742) in Stokkem, in Dilsen-Stokkem.
Sinds het begin van het bouwverlof liggen de werken aan de zuidzijde (oneven huisnummers) van de N742 tussen de Rijksweg tot en met het kruispunt Langs de Graaf en Brammert stil.

Op maandag 1 augustus hervat de aannemer de werken. De huidige verkeerssituatie wijzigt niet. Als alles volgens plan verloopt, is de aannemer in deze zone op de N742 klaar tegen het einde van de zomer.
 

Bereikbaarheid van woningen en handelszaken

Ter hoogte van een woning of handelszaak zal er opnieuw hinder zijn vanaf maandag 1 augustus. 

Opritten van woningen zijn doorgaans niet toegankelijk. Moet u absoluut de baan op, parkeer dan veiligheidshalve op zondagavond 31 juli al buiten de werfzone.

De aannemer doet al het mogelijke om inritten van handelszaken maximaal toegankelijk te houden. Zij krijgen een tijdelijke oprit in steenslag. Toch moeten ook zij rekening houden met korte onderbrekingen van telkens maximaal één werkdag.

Te voet en met de fiets (mogelijks aan de hand) blijft iedereen bereikbaar.
 

Midden september werken op Molenveld (N742)

Ook Molenveld, tussen de Nieuwe Weerd en het Veerpont, pakken we binnenkort aan. Op maandag 12 september start AWV met de renovatiewerken. Deze gebeuren ’s nachts wanneer het veerpont gesloten is en duren vermoedelijk tot vrijdag 16 september. Meer informatie over de werken en de verkeershinder volgt later.

Nog vragen? Contacteer ons!

Contacteer onze omgevingsmanager via bereikbaar.limburg@wegenenverkeer.be of via 0465 09 40 84 (tijdens de kantooruren).

Met vriendelijke groeten,

Wegen en Verkeer Limburg
Facebook
Twitter
YouTube
Website


Je ontvangt deze mail omdat je bent ingeschreven op de digitale nieuwsbrief over projecten van het Agentschap Wegen en Verkeer in Dilsen-Stokkem.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Limburg
Koningin Astridlaan 50 bus 4
3500 Hasselt

wegen.limburg@vlaanderen.be