Copy
Infomarkt over renovatie E17-viaduct op 16/12 in Gentbrugge

Renovatie viaduct Gentbrugge

Infomarkt op 16 december

Je ontvangt deze nieuwsbrief over de renovatie van het E17-viaduct in Gentbrugge omdat je je abonneerde via www.wegenenverkeer.be/gent.


In het voorjaar van 2020 gaan de werken op en onderaan het E17-viaduct in Gentbrugge van start. In de komende twee jaar geven we het viaduct een grondige onderhoudsbeurt en maken we werk van geluidswerende maatregelen. Ben je geïnteresseerd in het wat en hoe van de werken, kom dan zeker naar de infomarkt op 16 december in Gentbrugge:

  • maandag 16 december 2019
  • doorlopend van 16u tot 21u
  • in de Vierde Zaal, Driekbeekstraat 2, 9050 Gentbrugge

Renovatie viaduct

Op de infomarkt kom je alles te weten over hoe we de werken gaan aanpakken. Je krijgt een zicht op de timing en de hinder. We vertellen je ook hoe het verkeer op en onder het viaduct tijdens de werken zal verlopen en wanneer een op- of afrit afgesloten is. 
 

Aanpak geluidsoverlast 

Daarnaast krijg je info over de geluidswerende maatregelen. Hoe pakken we de voegen aan en wat gebeurt er met het wegdek? Hoe zien de geluidsschermen eruit en waar investeren we samen met de stad Gent in nieuwe schermen? 
 

Stel je vragen

We zullen talrijk aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden. Ook De Werkvennootschap, bewonersgroep Viadukaduk en de bereikbaarheidsadviseur hebben een infostand op de infomarkt.


Volg de werken op www.wegenenverkeer.be/gent


 


 

Facebook Facebook
Twitter Twitter
YouTube YouTube
Website Website


U schreef zich succesvol in voor de digitale nieuwsbrief over de sanering van het viaduct E17 in Gentbrugge.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen


Contacteer onze bereikbaarheidsadviseur:

bereikbaar.ovl@wegenenverkeer.be
0476 722257 (9u tot 17u)