Copy
Renovatie viaduct Gentbrugge: nieuwe verkeerssituatie vanaf 9 mei

Renovatie viaduct Gentbrugge

Nieuwe situatie vanaf 9 mei

 Je ontvangt deze nieuwsbrief over de renovatie van het E17-viaduct in Gentbrugge omdat je je abonneerde via www.wegenenverkeer.be/gent.

De werken aan het viaduct in Gentbrugge (E17) en de brug over de Schelde zijn volop bezig. Het wegdek van de E17 is opgebroken en heel wat geluidsschermen en panelen van de zijkant van het viaduct zijn de afgelopen dagen al weggehaald. Vanaf 9 mei gebeurt dat boven de Braemkasteelstraat en de Land Van Rodelaan. Tijdens die werken gaan voor de veiligheid de Braemkasteelstraat en een deel van de Land van Rodelaan dicht. De verkeerssituatie op het viaduct blijft dezelfde.

Braemkasteelstraat afgesloten in weekend van 9 mei

Om op een veilige manier boven de Braemkasteelstraat te kunnen werken, sluiten we de straat volledig af van vrijdag 9 mei om middernacht  tot maandagochtend 11 mei om 5u ‘s morgens. Alle verkeer rijdt om via de Land Van Rodelaan, Brusselsesteenweg en Braemstraat. Ook fietsers en voetgangers moeten een omleiding volgen.
 

 

Eenrichtingsverkeer in Land Van Rodelaan vanaf 11 mei

Vanaf maandag 11 mei werkt de aannemer aan het viaduct aan de kant van de Land van Rodelaan. Hierdoor zal de Land Van Rodelaan tussen de R. Rinskopflaan en de Braemkasteelstraat afgesloten zijn voor gemotoriseerd verkeer in de richting van de Braemkasteelstraat. Er zal een omleiding gelden via de R. Rinskopflaan, de F. Burvenichstraat en de Braemkasteelstraat. Verkeer richting de Brusselsesteenweg blijft wel mogelijk.

Fietsers en voetgangers in de Land Van Rodelaan kunnen in beide richtingen door. Enkel tijdens het afsluiten van de onderdoorgang aan de J. Wautersstraat zal gedurende een korte periode een omleiding van kracht zijn.


 

Situatie werken op het viaduct ongewijzigd

Voor het verkeer op de E17 wijzigt er niks. Er blijven twee rijstroken in elke richting en de afrit vanuit Antwerpen naar de N9 en de oprit van de N9 naar de E17 richting Antwerpen blijven dicht. 


Alle info over de werken vind je terug op www.wegenenverkeer.be/gent
Facebook Facebook
Twitter Twitter
YouTube YouTube
Website Website


U schreef zich succesvol in voor de digitale nieuwsbrief over de sanering van het viaduct E17 in Gentbrugge.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen


Contacteer onze bereikbaarheidsadviseur:

bereikbaar.ovl@wegenenverkeer.be
0476 722257 (9u tot 17u)