Copy
Nieuwsbrief N742 Dilsen-Stokkem - 16/05/2022

N742 Dilsen-Stokkem

Nieuwsbrief 16 mei 2022

Kapelstraat (doodlopend gedeelte) drie dagen niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer


Beste lezer,
 
met deze nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) je graag op de hoogte over de vernieuwing van de Arnold-Sauwenlaan (N742) in Stokkem, in Dilsen-Stokkem. 
Vanaf woensdagochtend 25 mei start de aannemer met de aanleg van het kruispunt van de Kapelstraat met de Arnold-Sauwenslaan. Het nieuwe kruispunt wordt verhoogd in beton aangelegd. Dit beton heeft een zekere uithardingsperiode. Daarom moet het doodlopend gedeelte van de Kapelstraat worden afgesloten vanaf woensdagochtend 25 mei om 6u tot en met zaterdagochtend 28 mei rond 9u.

Bewoners van het doodlopend gedeelte van de Kapelstraat parkeren hun wagen best buiten de werfzone. Mogelijke alternatieven om te parkeren zijn in Langs de Graaf of de Rode Kruislaan.

Ook de parking van de begraafplaats en het Dienstencentrum Stockheim zal uiteraard niet toegankelijk zijn met de wagen.

Nog vragen? 


Informeer je op onze projectpagina of contacteer onze omgevingsmanager via bereikbaar.limburg@wegenenverkeer.be of via 0465 09 40 84 (tijdens de kantooruren).


Met vriendelijke groeten,

Wegen en Verkeer Limburg
Vlaams herstelplan: meer fietspaden dan ooit
COVID-19 heeft de wereld en Vlaanderen hard getroffen. Daarom lanceerde de Vlaamse Regering een herstelplan. Een investering van 4,3 miljard in 180 projecten in uiteenlopende domeinen. Van cultuur tot sport, van onderwijs tot de zorgsector en van technologie tot milieu. Deze werken worden deels met deze herstelmiddelen uitgevoerd. 
Facebook
Twitter
YouTube
Website


Je ontvangt deze mail omdat je bent ingeschreven op de digitale nieuwsbrief over projecten van het Agentschap Wegen en Verkeer in Dilsen-Stokkem.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Limburg
Koningin Astridlaan 50 bus 4
3500 Hasselt

wegen.limburg@vlaanderen.be