Copy
Vernieuwing Provincialeweg (N17): nutswerken tijdelijk afgerond

Vernieuwing Provincialeweg (N17): nutswerken tijdelijk afgerond

Met deze digitale nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) je graag op de hoogte over de werken aan de Provincialeweg (N17) in Sint-Amands.
 
Om de veiligheid en het comfort voor fietsers en automobilisten te vergroten wordt de Provincialeweg (N17) grondig vernieuwd. De voorbereidingen hiervoor zijn gestart in het najaar van 2017. Ondertussen zijn ook de nutswerken tijdelijk afgerond.
 

Nutswerken tijdelijk afgerond

De voorbije maanden hebben de nutsmaatschappijen de bestaande nutsleidingen vernieuwd en verplaatst. De werken aan de nutsleidingen zijn de afgelopen weken bemoeilijkt door de winterse weersomstandigheden en hebben daardoor vertraging opgelopen.
 
Om de werken op de N41 Dendermonde-Sint-Niklaas te Hamme mogelijk te maken, is afgesproken de werken aan de nutsleidingen tijdelijk af te ronden. Verkeer over de N17 is opnieuw mogelijk in beide richtingen. De tijdelijke verkeerslichten en signalisatie zijn dan ook weggehaald.
 
Het doorgaand en zwaar verkeer (>3,5 ton) tussen Dendermonde en de A12 in Willebroek hoeft niet langer de omleiding te volgen en kan opnieuw over de N17. Het fietspad wordt in de loop van de komende weken hersteld, nadien kunnen de fietsers ook opnieuw op de Provincialeweg rijden.
 
AWV informeert je later in 2018 wanneer de werken van de nutsmaatschappijen worden hervat.
 

Heraanleg in 2019

De heraanleg van de Provincialeweg was oorspronkelijk voorzien in het voorjaar van 2018. Maar omdat er in maart 2018 opnieuw gewerkt wordt op de N41, is beslist de werken aan de N17 uit te stellen. Om te voorkomen dat we de winter moeten overbruggen en de werken daardoor langer zouden duren, is de volledige herinrichting van de N17 gepland in het voorjaar van 2019. Uiteraard zullen wij je voor de herstart van de werken uitgebreid informeren.
 

Blijf op de hoogte & bereikbaarheidsadviseur

Op onze website www.wegenenverkeer.be/sint-amands kan je alle informatie over deze werken terugvinden. Heb je nog vragen over deze werken? De bereikbaarheidsadviseur staat voor je klaar. Bel gerust naar 0477 477 476 (tijdens de kantooruren) of stuur een mailtje naar bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be.
Facebook
Twitter
YouTube
Website


U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief van dit project.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Antwerpen
Lange Kievitstraat 111-113 bus 41
2018 Antwerpen

wegen.antwerpen@vlaanderen.be