Copy
Heraanleg complex Aalter: nieuwe situatie vanaf 9/12

Heraanleg complex Aalter

Nieuwe verkeerssituatie vanaf 9/12

Geachte mevrouw,
Geachte heer,

Op maandag 9 december wijzigt de verkeerssituatie aan de Lostraat. We maken gebruik van het gunstige weer om het nieuwe fietspad langs de Lostraat nog voor het bouwverlof af te werken. Dit betekent dat vanaf 9/12 het onmogelijk wordt om van de rotonde rechtstreeks naar de Lostraat te rijden. Daarna, vanaf 20 december, wordt de Lostraat inrijden terug mogelijk vanaf de afrit van de E40. De werken aan de Lostraat duren nog tot aan de kerstvakantie.
 

Nieuwe situatie vanaf 9 december 2019

  • Het verkeer kan de Lostraat niet langer inrijden vanaf de rotonde, maar rijdt om via de N44 en de  Brouwerijstraat. Het tankstation blijft wel nog tot begin januari 2020 bereikbaar via de rotonde. 
  • De Lostraat uitrijden naar de rotonde blijft net zoals vandaag niet mogelijk. De omleiding loopt via Kestelstraat, Processieweg, Molenstraat, Weibroekdreef, Kouter, Europalaan, Brouwerijstraat en Knokkebaan.
  • Fietsers blijven omrijden via de Lovelddreef. 


Van 20 december tot voorjaar 2020

Voor de kerstvakantie moeten de werken aan de Lostraat klaar zijn. Vanaf 20 december zal het opnieuw mogelijk zijn om de Lostraat  uit te rijden richting Steenweg op Deinze (N409). De Lostraat rechtstreeks inrijden richting Aalter centrum kan enkel voor het verkeer dat van de afrit E40 uit Gent komt. De Lovelddreef gaat vanaf nu ook terug open voor alle verkeer. Fietsers blijven omrijden via de Lovelddreef.  
 

Fijn eindejaar!

Van 20 december tot 6 januari wordt even niet gewerkt (kerstverlof). De aannemer last een korte pauze in. Op 6 januari hervat hij de werken aan de nieuwe afrit  (fly-over) E40 vanuit Gent. Het hele team dat werkt aan de E40 in Aalter wenst u een prettig eindejaar!

 

 Alle info over de werken op www.wegenenverkeer.be/Aalter

 

Facebook
Twitter
YouTube
Website


U heeft zich ingeschreven via www.wegenenverkeer.be.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Oost-Vlaanderen
Koningin Maria Hendrikaplein 70 bus 81
9000 Gent

wegen.oostvlaanderen@vlaanderen.be