Copy
Renovatie viaduct Gentbrugge start in de week van 13 april

Renovatie viaduct Gentbrugge

start in week van 13 april 2020

Je ontvangt deze nieuwsbrief over de renovatie van het E17-viaduct in Gentbrugge omdat je je abonneerde via www.wegenenverkeer.be/gent.


Heraanleg viaduct richting Kortrijk vanaf de week van 13/4

De renovatie van het viaduct staat voor de deur. In de week van 13 april gaat de aannemer aan de slag op de E17 richting Kortrijk en sluiten we deze helft van het viaduct volledig af. Het verkeer beschikt vanaf dan over twee versmalde rijstroken in elke richting. In de nachten vóór 13 april voeren we al voorbereidende werken uit, onder andere om doorsteken te maken in de middenberm van de E17. Die zijn nodig om het verkeer richting Kortrijk op de andere rijrichting te loodsen tijdens de werken. Tijdens die nachten sluiten we de linkerrijstroken af voor verkeer.  In de komende twee weken werken we de detailplanning af. In de volgende nieuwsbrief lees je er meer over. 

Werken viaduct starten na heraanleg R4 (Merelbeke) 

De start van de werken op het viaduct is goed afgestemd op de werken die op 9 maart beginnen op de R4 tussen Merelbeke en Melle. De R4 richting Zelzate gaat daar één maand dicht met omleidingen via knooppunt Zwijnaarde en de E17. Ook volgend jaar, als de R4 richting E40 aan de beurt is, zullen we deze heraanleg uitvoeren voor de tweede fase van de werken aan het viaduct, zodat ze niet samenvallen. Meer info en omleidingsplannen van de werken op de R4 kan je vinden www.wegenenverkeer.be/merelbeke.  

Infopanelen in dienstencentrum

Tijdens de infomarkt in december vorig jaar gaven we info over de aanpak van de renovatie van het viaduct in Gentbrugge. Wil je graag alles nog eens rustig nalezen? Dan kun je in het dienstencentrum in de Braemkasteelstraat 29 in Gentbrugge terecht. Het merendeel van de infopanelen staan daar tot april opgesteld. Uiteraard vind je alle info ook terug op www.wegenenverkeer.be/gent

Facebook Facebook
Twitter Twitter
YouTube YouTube
Website Website


U schreef zich succesvol in voor de digitale nieuwsbrief over de sanering van het viaduct E17 in Gentbrugge.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen


Contacteer onze bereikbaarheidsadviseur:

bereikbaar.ovl@wegenenverkeer.be
0476 722257 (9u tot 17u)