Copy
Nieuwsbrief N742 Dilsen-Stokkem - 15/06/2022

N742 Dilsen-Stokkem

Nieuwsbrief 15 juni 2022

Beste lezer,
 
met deze nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) je graag op de hoogte over de vernieuwing van de Arnold-Sauwenlaan (N742) in Stokkem, in Dilsen-Stokkem. 

20 juni starten werken aan zuidkant N742 vanaf Rijksweg tot en met Langs de Graaf


De werken aan de noordzijde van de Arnold-Sauwenlaan in het gedeelte tussen de Rijksweg en de Langs de Graaf zijn begin april gestart. Deze werken gaan vanaf maandag 20 juni een nieuwe fase in. 

Onze aannemer start met de opbraak van de Dorpsstraat en de Arnold Sauwenlaan aan de zuidkant (onevenzijde). Gelijktijdig wordt er gewerkt aan het kruispunt Langs de Graaf met Brammert, zowel de opbraak als de heraanleg aan de noordkant wordt gedaan (evenzijde). Aansluitend wordt de Dorpsstraat en de Arnold Sauwenlaan heraangelegd en gebeurt de opbraak en heraanleg van de zuidkant van het kruispunt Langs de Graaf met Brammert (onevenzijde). Tegen het einde van de zomer zal de volledige zone tussen de Rijksweg en tot en met het kruispunt Langs de Graaf met Brammert klaar zijn en kan verkeer in die zone weer in beide richtingen rijden. 

Opgelet: tijdens het bouwverlof van 11 juli tot en met 1 augustus wordt er niet gewerkt.
 

Minderhinder-maatregelen: eenrichtingsverkeer tot en met kruispunt Langs de Graaf met Brammert


Het eenrichtingsverkeer tussen de Rijksweg (N78) en de Langs de Graaf, op de Arnold-Sauwenlaan in de richting van Stokkem blijft gelden, maar wordt uitgebreid tot en met het kruispunt Langs de Graaf met Brammert vanaf maandag 20 juni.
  • De zijstraten blijven maximaal open, maar bestuurders moeten mee het eenrichtingsverkeer volgen.
  • Doorgaand verkeer vanuit Berg richting de Rijksweg volgt een omleiding via Nieuwe Weerd, Medaerstraat, Koeweerd en de Stokkemerbaan.  

    Opgelet: Hiervoor wordt er eenrichtingsverkeer ingevoerd op de Medaerstraat op het gedeelte vanaf de Oude-Maasstraat tot aan het kruispunt met Koeweerd. 
     
  • Fietsers rijden in beide richtingen aan de zijde van de rijweg waar niet wordt gewerkt. Enkel tijdens de werken aan de noordzijde van het kruispunt Langs de Graaf en Brammert volgen fietsers een omleiding via de achterliggende straten.
  • De Lijn past haar dienstverlening aan en plaatst tijdelijke bushaltes. Meer info via www.delijn.be.

Nog vragen? 


Informeer je op onze projectpagina of contacteer onze omgevingsmanager via bereikbaar.limburg@wegenenverkeer.be of via 0465 09 40 84 (tijdens de kantooruren).


Met vriendelijke groeten,

Wegen en Verkeer Limburg
Vlaams herstelplan: meer fietspaden dan ooit
COVID-19 heeft de wereld en Vlaanderen hard getroffen. Daarom lanceerde de Vlaamse Regering een herstelplan. Een investering van 4,3 miljard in 180 projecten in uiteenlopende domeinen. Van cultuur tot sport, van onderwijs tot de zorgsector en van technologie tot milieu. Deze werken worden deels met deze herstelmiddelen uitgevoerd. 
Facebook
Twitter
YouTube
Website


Je ontvangt deze mail omdat je bent ingeschreven op de digitale nieuwsbrief over projecten van het Agentschap Wegen en Verkeer in Dilsen-Stokkem.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Limburg
Koningin Astridlaan 50 bus 4
3500 Hasselt

wegen.limburg@vlaanderen.be