Copy
Doortrekking R6, de grote ring rond Mechelen: uitnodiging online infosessie project-MER

Doortrekking R6 Mechelen:
uitnodiging online infosessie project-MER

Met deze nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) je op de hoogte over de voortgang van het milieueffectenonderzoek en de nieuwe omgevingvergunningsaanvraag voor de doortrekking van de R6, de grote ring rond Mechelen.
 

Herinnering: online infosessie op dinsdag 9 juni

Zoals meegedeeld in de laatste nieuwsbrief organiseren we op dinsdag 9 juni een online infosessie om in gesprek te gaan met de omwonenden over het project-MER. De bedoeling is om bewoners te informeren en ze de mogelijkheid te bieden om toelichting te vragen bij het gevoerde onderzoek. Eerst presenteert het studiebureau de belangrijkste conclusies uit het ontwerp project-MER. Vervolgens krijg je de kans om vragen te stellen aan de experten van het studiebureau en de projectleider.

Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan nu in voor de infosessie op dinsdag 9 juni tussen 19u30 en 21u.

Ben je reeds ingeschreven via de knop hieronder? Prima, dan hebben we jouw inschrijving goed ontvangen en hoef je verder niets te doen. Een dag voor de infosessie ontvang je nog een mail met praktische tips en de link voor de sessie. Met die link krijg je de dag nadien toegang tot het online videoplatform.

Opgelet:de inschrijvingen worden op vrijdag 5 juni 2020 om 17u afgesloten.
 
Schrijf je hier in voor de online infosessie

Blijf op de hoogte

Alle informatie over de procedure voor het project-MER en de omgevingsvergunningaanvraag voor de doortrekking van de R6 vind je steeds op de projectwebsite www.wegenenverkeer.be/R6MER.
 
Voor specifieke vragen kan je ook contact opnemen met de bereikbaarheidsadviseur via 0468 03 53 84 (tijdens kantooruren) of via mail op bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be.
Facebook Facebook
Twitter Twitter
YouTube YouTube
Website Website


U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief of u heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van dit project.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Antwerpen
Lange Kievitstraat 111-113 bus 41
2018 Antwerpen

wegen.antwerpen@vlaanderen.be