Copy
Nieuwsbrief onderhoudswerken N108: werken bijna afgerond

Onderhoudswerken N108:
Werken bijna afgerond

Met deze nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer je op de hoogte over de onderhoudswerken op de N108 tussen Duffel en Lier.

 

Onderhoudswerken N108 bijna afgerond

De onderhoudswerken op de N108 tussen Duffel en Lier zijn bijna afgerond. De aannemer werkte de voorbije weken aan de N108 tussen de Nijverheidsstraat in Duffel en de zijstraat Anderstad in Lier. Het fietspad richting Duffel en de rijweg werden vorige week opnieuw geasfalteerd
 
Bij de controle deze week werd vastgesteld dat op verschillende locaties de kwaliteit van het nieuwe asfalt niet voldoet aan de kwaliteitsvereisten die het Agentschap Wegen en Verkeer oplegt. Deze zones zijn gespreid over heel fase 3 tussen het kruispunt aan KMO-zone Itterbeek en de brug over het Netekanaal. De aannemer moet deze zones dus opnieuw asfalteren. Wij maken momenteel een planning op voor deze herstellingswerken, die vermoedelijk twee dagen zullen duren. Gezien de weersvoorspellingen van volgende week, verwachten we dat de herstellingen wellicht pas in de week van 6 december uitgevoerd kunnen worden.

Verkeer vanaf vandaag terug mogelijk

In tussentijd van deze herstellingen, zal de N108 wel opengesteld worden voor het verkeer. Dat gebeurt vandaag tegen het einde van de werkdag. Houd er wel rekening mee dat er nog geen wegmarkeringen zijn en dat er niet gestrooid zal worden op het fietspad op de brug over het Netekanaal. 
 

Nog 2 dagen hinder in december

Tijdens de herstellingswerken zal de weg dan terug gedurende enkele dagen afgesloten worden om de slechte zones opnieuw te asfalteren. We informeren u nog over de exacte datums via een volgende nieuwsbrief.
 
Wij excuseren ons voor de extra overlast.


Vragen?

Alle informatie over deze werken vindt u ook terug op www.wegenenverkeer.be/duffel.
Vragen? Neem contact op met de bereikbaarheidsadviseur van Wegen en Verkeer via 0468 03 53 84 (tijdens de kantooruren) of bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be.
Facebook Facebook
Twitter Twitter
YouTube YouTube
Website Website


U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief van dit project.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Antwerpen
Lange Kievitstraat 111-113 bus 41
2018 Antwerpen

wegen.antwerpen@vlaanderen.be