Copy
Renovatie viaduct Gentbrugge: nieuwe verkeerssituatie vanaf 6 juni

Renovatie viaduct Gentbrugge

Nieuwe situatie vanaf 6 juni

Je ontvangt deze nieuwsbrief over de renovatie van het E17-viaduct in Gentbrugge omdat je je abonneerde via www.wegenenverkeer.be/gent.

De werken aan het viaduct in Gentbrugge (E17) en de brug over de Schelde zijn volop aan de gang. Het wegdek van de E17 is ondertussen opgebroken en de meeste geluidsschermen en panelen van de zijkant zijn de afgelopen weken al weggehaald. Vanaf 6 juni gebeurt dat boven de H. Pirennelaan en de spoorwegbrug. Tijdens die werken gaan voor de veiligheid de H. Pirennelaan en een ander deel van de Land van Rodelaan dicht. 

Land Van Rodelaan en H. Pirennelaan afgesloten

Om op een veilige manier boven de Land van Rodelaan en H. Pirennelaan te kunnen werken, sluiten we de straten af van zaterdag 6 juni tot maandagochtend 8 juni om 6u ‘s morgens. Het weekend erop, van 13 juni tot 15 juni gebeurt dit opnieuw. Alle verkeer rijdt om via Brusselsesteenweg, Braemstraat en Braemkasteelstraat. Ook fietsers en voetgangers moeten een omleiding volgen via E. Cavellstraat. Verkeer richting de Brusselsesteenweg blijft wel mogelijk. Het weekend van de 20 juni tot 22 juni is enkel nog de doorgang van H. Pirennelaan afgesloten. 


Opbraakwerken tot eind augustusDe aannemer is bezig met de opbraakwerken op het viaduct. Die duren nog tot eind augustus. Omwonenden moeten nog tot dan rekening houden met geluidsoverlast door die werken. De nieuwe geluidsschermen eerder aanbrengen is helaas niet mogelijk, omdat de renovatie daarvoor ver genoeg gevorderd moet zijn.

Alle info over de werken vind je terug op www.wegenenverkeer.be/gent
 

Unieke blik op de werken 

Facebook Facebook
Twitter Twitter
YouTube YouTube
Website Website


U schreef zich succesvol in voor de digitale nieuwsbrief over de sanering van het viaduct E17 in Gentbrugge.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen


Contacteer onze bereikbaarheidsadviseur:

bereikbaar.ovl@wegenenverkeer.be
0476 722257 (9u tot 17u)