Copy
Nieuwsbrief E313 spitsstroken Beringen - Ham - 16/06/2022

E313 spitsstroken tussen
Beringen en Ham

Nieuwsbrief 16 juni 2022

Herbekijk de online informatievergadering van 30 mei

Beste lezer,
 
Met deze nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) je graag op de hoogte over de invoering van spitsstroken op de E313 tussen Beringen en Ham.
Naar aanleiding van de omgevingsvergunningsaanvraag en het openbaar onderzoek dat daarop volgt organiseerden we op maandag 30 mei een online informatievergadering. We danken de deelnemers alvast voor hun constructieve bijdrage tijdens de vergadering. 

Heb je de informatievergadering gemist? Geen zorgen, de presentatie kan je hieronder herbekijken of download de presentatie in pdf op deze webpagina.

Vraag- en antwoordronde

Na afloop van de presentatie kregen de deelnemers de kans om uitgebreid vragen te stellen over het project. Een samenvatting van de vraag- en antwoordronde kan je vinden op deze pagina.
 
Bekijk de samenvatting van de vraag- en antwoordronde

Wat volgt er na het openbaar onderzoek? 

Na het openbaar onderzoek verwerken team MER en Ruimte Vlaanderen de reacties voor het project-MER en de omgevingsvergunning. Uiteindelijk wordt beslist over het al dan niet goedkeuren van het project-MER en de omgevingsvergunning.

Nog vragen?

Contacteer de omgevingsmanager via 0465 09 40 84 (tijdens de kantooruren) of via bereikbaar.limburg@wegenenverkeer.be.
 

Met vriendelijke groeten,

Wegen Limburg

 

Facebook
Twitter
YouTube
Website


Je ontvangt deze mail omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief over projecten van het Agentschap Wegen en Verkeer in Tessenderlo.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Limburg
Koningin Astridlaan 50 bus 4
3500 Hasselt

wegen.limburg@vlaanderen.be