Copy
Vernieuwen fietspaden en heraanleg  Zuidlaan (N417) en Acaciastraat (N416) in WetterenNieuwsbrief december 2022
Met de nieuwsbrief houden we je op de hoogte over de werken aan de Zuidlaan (N417) en de Acaciastraat in Wetteren. De komende twee jaar bouwen we er aan een veilige en aangename gewestweg.
Molenstraat tijdelijk éénrichtingsverkeer

Afgelopen zaterdag is een nieuwe fase van de wegenwerken gestart. De nieuwe verkeerssituatie zorgt voor veel drukte aan het kruispunt Ijzeren Brug. Daarom voorzien we twee extra maatregelen.

  • De verkeerslichten worden zo snel mogelijk aangepast, zodat het verkeer vlotter kan doorstromen.

  • In tussentijd is de Molenstraat tijdelijk éénrichting richting het centrum tussen de Hekkerstraat en de Jan Broeckaertlaan. Verkeer richting Zuidlaan volgt een omleiding via de Hekkerstraat, Kapellestraat en Warandelaan. Fietsers stappen af aan de verkeerslichten, en steken te voet de Jan Broekaertlaan over. Zodra de verkeerslichten zijn aangepast, is de Molenstraat opnieuw open in beide richtingen. 
     

Biezeweg één week afgesloten

De werken aan het fietspadenproject op de Zuidlaan (N417) tussen de kruispunten met de Brusselsesteenweg (N9) en de Bloemluststraat lopen ondertussen verder. Om voldoende ruimte te hebben, zal de aansluiting met de Biezeweg vanaf 6 december (6 uur) afgesloten worden. Industriezone 3 - 4  is vanaf dan enkel te bereiken via de Brusselsesteenweg (N9). Als alles vlot verloopt, is de Biezeweg opnieuw open in de week van 12 december.
 

Andere maatregelen ongewijzigd

Voorlopig verandert er niets aan de andere verkeersmaatregelen. Je vindt een overzicht op onze website.

Lees meer over de verkeersmaatregelen
Vragen?
Heb je vragen over deze werken? Conctacteer de omgevingsmanager van Wegen en Verkeer via bereikbaar.ovl@wegenenverkeer.be of via 0476 72 22 57 (op weekdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur).
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn

   

Deel Deel
Tweet Tweet
Mail Mail
Wenst u niet langer onze nieuwsbrief te ontvangen?
U kan uw gegevens aanpassen of volledig uitschrijven van deze lijst.