Copy
Nieuwsbrief Merksemsebaan: Deurnesteenweg blijft afgesloten tot zondag 15 maart

Deurnesteenweg (zuidzijde) blijft afgesloten tot zondag 15 maart

Met deze nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) je graag op de hoogte van de werken aan Merksemsebaan (N120) en Deurnesteenweg in Wijnegem.

De nutswerken aan de Deurnesteenweg blijven moeizaam verlopen. Zoals je eerder al kon lezen, is dit te wijten aan het slechte weer en overvloedig grondwater. De mogelijkheden voor verkeer op het kruispunt Merksemsebaan x Deurnesteenweg blijven hierdoor beperkt tot zondag 15 maart. Vanaf maandag 16 maart is de Deurnesteenweg weer bereikbaar.
 

Huidige verkeerssituatie week langer in voege

De zuidelijke kruispunttak van de Deurnesteenweg (kant Deurne) met de Merksemsebaan blijft nog dicht tot zondag 15 maart. De huidige omleidingsroutes blijven eveneens van kracht. Op onze webpagina vind je de routeplannetjes. 
 
Fietsers steken de Merksemsebaan over via de lichtengeregelde oversteek aan de Bijkhoevelaan. Doorgaand verkeer blijft mogelijk over twee rijstroken richting Antwerpen en over één rijstrook richting Wijnegem.


De werfzone aan het kruispunt Merksemsebaan x Deurnesteenweg.
 

Kruispunt Deurnesteenweg open vanaf maandag 16 maart

Vanaf maandag 16 maart zijn alle bewegingen van en naar de Deurnesteenweg weer mogelijk. Die dag starten de nutsbedrijven de laatste fase van hun werken op. De werfzone bevindt zich dan aan de buitenzijde van de Merksemsebaan (kant Deurne) vanaf de grens met de stad Antwerpen tot aan de Bijkhoevelaan. Meer info hierover ontvang je in een volgende nieuwsbrief.
 

Blijf op de hoogte

Op www.wegenenverkeer.be/wijnegem vind je altijd de meest recente informatie over het project.
 
Heb je nog vragen na het lezen van deze nieuwsbrief? Dan kan je terecht bij onze bereikbaarheidsadviseur door te mailen naar bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be of te bellen op 0468 03 53 84 (tijdens de kantooruren).
Facebook Facebook
Twitter Twitter
YouTube YouTube
Website Website


U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief van dit project.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Antwerpen
Lange Kievitstraat 111-113 bus 41
2018 Antwerpen

wegen.antwerpen@vlaanderen.be