Copy
Nieuwsbrief herinrichting Merksemsebaan (N120) en Deurnesteenweg: werken aan nutsdoorsteken uitgesteld tot donderdag

Nieuwsbrief herinrichting Merksemsebaan (N120) en Deurnesteenweg: werken aan nutsdoorsteken uitgesteld tot donderdag

Met deze nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) je graag op de hoogte van de werken aan Merksemsebaan (N120) en Deurnesteenweg in Wijnegem.
 
In de vorige nieuwsbrief lieten we je weten dat de nutsmaatschappijen enkele doorsteken maken onder de Merksemsebaan (N120) en Deurnesteenweg. Een eerste doorsteek zou deze week gebeuren onder de Deurnesteenweg (zijde Albertkanaal), met een omleiding voor verkeer naar Schoten tot gevolg. Door het stormweer kon de omzetting van het verkeer deze morgen niet gebeuren. De werken aan de doorsteek worden uitgesteld naar donderdag 13 februari.
 

Afslag naar Schoten pas vanaf donderdag dicht

Dat betekent dat de verkeerssituatie tot donderdag blijft zoals ze is: de Deurnesteenweg (richting Schoten) blijft bereikbaar vanaf de Merksemsebaan. Verkeer naar Schoten kan voorlopig dus nog over de Hoogmolenburg blijven rijden.
Vanaf donderdag kan gemotoriseerd verkeer gedurende enkele dagen (4 werkdagen) niet afslaan richting Schoten. Verkeer richting Schoten moet dan tot de doorsteek klaar is omrijden via de brug van den Azijn of via de brug van de Houtlaan.
 

Blijf op de hoogte

Op www.wegenenverkeer.be/wijnegem vind je altijd de meest recente informatie over het project.
 
Heb je nog vragen na het lezen van deze nieuwsbrief? Dan kan je terecht bij onze bereikbaarheidsadviseur door te mailen naar bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be of te bellen op 0468 03 53 84 (tijdens de kantooruren).
Facebook Facebook
Twitter Twitter
YouTube YouTube
Website Website


U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief van dit project.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Antwerpen
Lange Kievitstraat 111-113 bus 41
2018 Antwerpen

wegen.antwerpen@vlaanderen.be