Copy
Nieuwsbrief N108: werken op N108 tussen Duffel en Lier volgende week van start

Werken op N108 tussen Duffel en Lier volgende week van start

Met deze nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer je op de hoogte over de onderhoudswerken op de N108 tussen Duffel en Lier.
 

Eerste fase tussen Trapstraat en Nijverheidsstraat van start

Op maandag 23 augustus starten de grote onderhoudswerken op de N108 tussen Duffel en Lier. De volledige rijweg krijgt over een afstand van meer dan 6 km een nieuwe laag asfalt. Dat zal de nodige hinder met zich meebrengen.
 
De werfzone is opgedeeld in 3 fases:
  • Fase 1 van 23 augustus tot 3 september:  van de Trapstraat tot aan de Nijverheidsstraat in Duffel
     
  • Fase 2 van 6 september tot 27 september: van wijk Anderstad tot aan de Aarschotsesteenweg in Lier + fietspad oostzijde tussen Anderstad en Zuut
     
  • Fase 3 van 27 september tot 30 november: van de Nijverheidsstraat in Duffel tot wijk Anderstad in Lier
 

Omleiding tussen Lier en Duffel via N14

De werken hebben een grote impact op de mobiliteit. De werfzone van fase 1 is afgesloten voor auto- en vrachtverkeer vanaf maandagochtend 23 augustus. Tijdens de werken geldt daarom een omleiding voor het doorgaand verkeer tussen Duffel en Lier via de N14. In de fases waar (nog) niet gewerkt wordt, blijft verkeer in twee richtingen mogelijk, maar het zal dus niet mogelijk zijn om volledig door te rijden van Duffel naar Lier of andersom.
 
Met de fiets? Dan kan u gebruik blijven maken van de bestaande fietspaden langs de N108. Enkel tussen de Poederstraat en Mijlstraat in Duffel moet u een korte omleiding volgen.
 

Toegankelijkheid van woningen en garages in de werfzone

Woningen en garages in de werfzone zijn tijdelijk niet bereikbaar met de wagen. Parkeer uw wagen tijdig buiten de werfzone, zodat u niet ingesloten raakt. Te voet of met de fiets (eventueel aan de hand) kan u uiteraard wel steeds aan uw woning geraken.
 
Bedrijf in de werfzone? Met de bedrijven die gevestigd zijn in de werfzone maakten we individuele afspraken over hun toegankelijkheid. Bent u gevestigd in de eerste fase langs de Oude Liersebaan of Berkhoevelaan en hebben we u nog niet gecontacteerd, stuur ons dan een mail met uw contactgegevens naar bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be.
 

Vragen?

Alle informatie over deze werken vindt u ook terug op www.wegenenverkeer.be/duffel.
Vragen? Neem contact op met de bereikbaarheidsadviseur van Wegen en Verkeer via 0468 03 53 84 (tijdens de kantooruren) of bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be.
Facebook Facebook
Twitter Twitter
YouTube YouTube
Website Website


U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief van dit project.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Antwerpen
Lange Kievitstraat 111-113 bus 41
2018 Antwerpen

wegen.antwerpen@vlaanderen.be