Copy
Nieuwsbrief onderhoudswerken N108: vandaag verschuift signalisatie naar fase 3

Onderhoudswerken N108:
Dit weekend fasewissel

Met deze nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer je op de hoogte over de onderhoudswerken op de N108 tussen Duffel en Lier.

 

Fasewissel: vandaag verschuift signalisatie naar fase 3

Dit weekend verschuiven de onderhoudswerken op de N108 opnieuw op. In de laatste fase werken we vanaf de Nijverheidsstraat in Duffel tot aan de Anderstad in Lier. In deze fase vernieuwen we ook het westelijk fietspad op de brug over het Netekanaal, tussen Zuut en Anderstad. De signalisatie wordt vandaag in de loop van de namiddag omgezet, zodat de werken in fase 3 kunnen aanvatten. Als alles volgens de planning verloopt, rondt de aannemer eind november de werken af.
 

Omleiding doorgaand verkeer Duffel-Lier via N14 blijft

De Oude Liersebaan tussen de Nijverheidsstraat in Duffel tot aan Anderstad in Lier is afgesloten voor doorgaand verkeertijdens de werken. De ondertussen gekende omleiding via de N14 voor het verkeer tussen Duffel en Lier blijft gelden. Fietsers kunnen langs de werken passeren, maar moeten plaatselijk wel rekening houden met hinder.
 
De KMO-zone Itterbeek blijft bereikbaar komende van Duffel.


 

Wijk Anderstad/Herderin bereikbaar vanuit Lier

De wijk Anderstad/Herderin is vanaf vanavond opnieuw bereikbaar vanuit Lier via de Ceciliastraat. Kom je van Duffel, dan moet je de omleiding via de N14 volgen om de wijk te bereiken. Rechtstreeks vanuit de wijk naar Duffel rijden is dus ook niet mogelijk.
 

Toegankelijkheid woningen in de werfzone

Woningen en garages in de werfzone zijn niet bereikbaar met de wagen. Parkeer je wagen tijdig buiten de werfzone, zodat je niet ingesloten raakt. Te voet of met de fiets (eventueel aan de hand) kan je uiteraard wel steeds aan je woning geraken.
 
Na de werkuren kan je stapvoets door de werfzone tot voor je woning rijden om bijvoorbeeld boodschappen uit te laden. Door het hoogteverschil zal het niet altijd mogelijk zijn om op je oprit te rijden. Je kan dan even stilstaan op de rijweg, maar parkeren in de werfzone is niet toegestaan. 
 

Vragen?

Alle informatie over deze werken vindt u ook terug op www.wegenenverkeer.be/duffel.
Vragen? Neem contact op met de bereikbaarheidsadviseur van Wegen en Verkeer via 0468 03 53 84 (tijdens de kantooruren) of bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be.
Facebook Facebook
Twitter Twitter
YouTube YouTube
Website Website


U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief van dit project.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Antwerpen
Lange Kievitstraat 111-113 bus 41
2018 Antwerpen

wegen.antwerpen@vlaanderen.be