Copy
Herinrichting N29, Paalsesteenweg, Beringen / Nieuwsbrief

Herinrichting N29, Paalsesteenweg

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Herinrichting N29, Paalsesteenweg

 

Start heraanleg noordelijke weghelft 1 week uitgesteld


Geachte mevrouw,
Geachte heer,


Via deze nieuwsbrief willen we u informeren dat de planning van de werken op de Paalsesteenweg licht gewijzigd is. In tegenstelling tot de informatie in onze vorige nieuwsbrief, zal de omschakeling van de zuidelijke naar de noordelijke weghelft nog niet op maandag 22 oktober kunnen gebeuren. 
De heraanleg van de opritten van de woningen en de bermen aan de zuidkant is nog niet afgerond.  De opritten zullen volgende week eerst afgewerkt worden, vooraleer de werfzone opschuift naar de andere kant van de weg. Daardoor zal de fasewissel pas doorgaan op maandag 29 oktober.

De werken aan het wegdek tussen de op- en afrit richting Antwerpen en de brug over de snelweg die dit weekend gepland zijn, gaan wel gewoon door. Vanavond om 20 u wordt de brug over de snelweg afgesloten voor alle verkeer. Maandagochtend is verkeer weer mogelijk.   

Het verkeer op de Paalsesteenweg volgt dit weekend een omleiding:

  • Verkeer vanuit Beringen naar de E313 richting Hasselt volgt de calamiteitenroute.
    De oprit richting Antwerpen blijft wel bereikbaar vanuit Beringen.
  • Verkeer vanuit Paal naar de E313 richting Antwerpen volgt een omleiding naar oprit 25a Tessenderlo. De oprit richting Hasselt blijft bereikbaar vanuit Paal.
  • Verkeer tussen Paal en Beringen rijdt om via de Tessenderlosesteenweg, Rijsselstraat en Industrieweg.De algemene informatie over het project en de geplande werkzaamheden vindt u op www.wegenenverkeer.be/beringen. Meer informatie over het verloop van de werken en de volgende fase leest u in onze volgende nieuwsbrief.


Met vriendelijke groeten,

Wegen en Verkeer Limburg

Als u vragen heeft over dit project,
kan u contact opnemen
met onze bereikbaarheidsadviseur:

Lotte Thora 
E-mail: lotte@bereikbaarheidsadviseur.be
Tel: 011/433 855
 

Facebook
Twitter
YouTube
Website


U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven op de nieuwsbrief i.v.m. werkzaamheden van het Agentschap Wegen en Verkeer in Beringen.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Limburg
Koningin Astridlaan 50 bus 4
3500 Hasselt

wegen.limburg@vlaanderen.be