Copy
Nieuwsbrief Merksemsebaan: bypass naar Deurnesteenweg onderbroken

Nieuwsbrief Merksemsebaan: bypass naar Deurnesteenweg onderbroken

Met deze nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) je op de hoogte van de werken aan de Merksemsebaan (N120) en de Deurnesteenweg in Wijnegem.  
 

Rechtsaf naar Deurnesteenweg vanuit Antwerpen tijdelijk verboden

Om de fietser een veilige doorgang te garanderen werd vandaag de bypass van de Merksemsebaan naar de Deurnesteenweg afgesloten. Aan het kruispunt is rechts indraaien tijdelijk verboden. Vanuit Antwerpen kan je verderop de Merksemsebaan een keerlus nemen, terug naar het kruispunt rijden en zo de Deurnesteenweg links inslaan. De situatie geldt tot Fluvius de werfzone kan inkorten tot voor de afslagstrook van de bypass.
 

Fietsers van Antwerpen naar Wijnegem op tijdelijke fietsstrook

Sinds afgelopen dinsdag doet de rechterrijstrook van de Merksemsebaan (weghelft richting Wijnegem) dienst als tijdelijk fietspad. Dit vanaf de gemeentegrens met Antwerpen tot een de Deurnesteenweg. Over dit traject is het normale fietspad en parkeerstrook namelijk werfzone. Aan de bypass ontstond een conflict met de wagen en daarom werd het tijdelijk fietspad doorgetrokken tot tegen het kruispunt. Zo rijd je als fietser op de rechterrijstrook voorbij de bypass en sluit je dan terug aan op het gebruikelijke fietspad.
 

Meer weten?

Op www.wegenenverkeer.be/wijnegem vind je de meer informatie over het project.
 
Heb je vragen? Neem contact op met de bereikbaarheidsadviseur door te mailen naar bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be of te bellen op 0468 03 53 84.
Facebook Facebook
Twitter Twitter
YouTube YouTube
Website Website


U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief van dit project.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Antwerpen
Lange Kievitstraat 111-113 bus 41
2018 Antwerpen

wegen.antwerpen@vlaanderen.be