Copy
Aanleg De Vlecht Waregem
Nieuwsbrief maart 2022
Het Agentschap Wegen en Verkeer startte in februari 2022 met de aanleg van ‘De Vlecht’ op het op- en afrittencomplex van de Expresweg (N382) met de E17 in Waregem. De werken duren volgens de huidige planning tot eind september 2022. Via deze digitale nieuwsbrief bezorgen we jou actuele informatie over de werken en de verkeerssituatie aan de werfzone.             
Bezoek de website
Oprit naar Kortrijk blijft open
Op maandag 14 februari startte de aannemer met de voorbereidende werken ter hoogte van het op- en afrittencomplex. Daarvoor moest de oprit richting Kortrijk afgesloten worden op zaterdag 26 februari, van 7 tot 18 uur. Die werken verliepen vlotter dan gepland. Daarom moet de oprit niet opnieuw worden afgesloten aanstaande zaterdag 5 maart. De oprit richting Kortrijk blijft dus open maar de weefzone wordt wel ingekort omdat er naast de oprit grondwerken worden uitgevoerd.
Omleiding voor fietsers
De aangekondigde omleiding voor fietsers naar Anzegem blijft wel gelden. Fietsers vanuit Waregem die naar Anzegem willen, moeten een omleiding volgen. Zij rijden via de Franklin Rooseveltlaan (N357), de Wortegemseweg over de E17 en rijden verder via de Flanders-Fieldweg tot aan de Expresweg (N382).
Lees meer over de actuele hinder
Vragen of suggesties? 
Hoe werkt De Vlecht?
Actuele hinder
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn

   

Deel Deel
Tweet Tweet
Mail Mail
Wenst u niet langer onze nieuwsbrief te ontvangen?
U kan uw gegevens aanpassen of volledig uitschrijven van deze lijst.