Copy
NIEUWSBRIEF AWV - Vervolg nutswerken - 2 juni 2022

Ovonde Fabiola

vervolg nutswerken

Met deze nieuwsbrief herinnert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) je graag over de start van de volgende fase op de Aarschotbaan en de Liersesteenweg (N10) in Heist-op-den-Berg.
 
Begin dit jaar zijn de nutswerken gestart op de Mechelsesteenweg (N15) en Aarschotbaan/ Liersesteenweg (N10). De nutsmaatschappijen vernieuwen hun kabels en leidingen voor elektriciteit, water, gas en telecom. Pas daarna kan de aanleg van de nieuwe fietspaden en van de ovonde starten.

Mechelsesteenweg aan beide zijden van rotonde Fabiola volledig afgesloten vanaf dinsdag 7 juni

Volgende week start de volgende fase van de nutswerken. Ter hoogte van rotonde Fabiola is vanaf dinsdag 7 juni 2022 de Mechelsesteenweg (N15) volledig afgesloten. Aan weerszijden van de N15, onder het kruispunt met de N10, vinden grote boringen plaats. Hiervoor heeft de aannemer de volledige wegbreedte nodig. Het verkeer op de N10 blijft in twee richtingen mogelijk.

Verkeer tussen Putte/Beerzel en Heist-op-den-Berg volgt in beide richtingen een omleiding. Aan de kant van Putte is de weg afgesloten vlak na de Kastanjedreef (de tak het dichtste bij de rotonde) richting de rotonde. Aan de kant van Heist-op-den-Berg centrum is dat ter hoogte van de Kleistraat. Fietsers kunnen wel in beide richtingen via de Mechelsesteenweg blijven rijden. 
We verwachten dat deze situatie tot aan het zomers bouwverlof zal gelden. De Mechelsesteenweg zal tijdens het bouwverlof in beide richtingen worden opengesteld.
 
In augustus gaan de nutswerken verder langs de N10. Meer info hierover lees je in de volgende nieuwsbrief.

Meer informatie? 

Een uitgebreide projectomschrijving en meer informatie over het verdere verloop van de (nuts)werken kan je terugvinden op www.wegenenverkeer.be/ovondefabiola. Met vragen kan je steeds terecht bij onze bereikbaarheidsadviseur via bereikbaarheid.antwerpen@wegenenverkeer.be.
Facebook Facebook
Twitter Twitter
YouTube YouTube
Website Website


U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief van dit project.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Antwerpen
Lange Kievitstraat 111-113 bus 41
2018 Antwerpen

wegen.antwerpen@vlaanderen.be