Copy
Nieuwsbrief N742 Dilsen-Stokkem - 01/07/2022

N742 Dilsen-Stokkem

Nieuwsbrief 1 juli 2022

Beste lezer,
 
met deze nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) je graag op de hoogte over de vernieuwing van de Arnold-Sauwenlaan (N742) in Stokkem, in Dilsen-Stokkem. 

Vanavond: zijstraat Brammert afgesloten ter hoogte van Arnold Sauwenlaan

Sinds maandag 20 juni zijn de werken op de Arnold Sauwenlaan aan de zuidkant (oneven zijde) gestart. Onze aannemer begon met de opbraak van de Dorpsstraat en de Arnold Sauwenlaan en werkte gelijktijdig aan het kruispunt Langs de Graaf met Brammert. De noordkant van dit kruispunt is nu klaar. Vanaf vrijdagavond 1 juli starten de werken aan de zuidzijde van dit kruispunt. De zijstraat Brammert wordt hiervoor volledig afgesloten van de Arnold Sauwenlaan.
 

Minderhinder-maatregelen: lokale omleiding voor wijk Brammert

Het eenrichtingsverkeer op de Arnold-Sauwenlaan vanaf de Rijksweg (N78) tot en met het kruispunt Langs de Graaf, in de richting van Stokkem blijft gelden. Lokaal verkeer van en naar de wijk Brammert volgt een omleiding via Brammert, Wilgenstraat, Korversstraat en Daalderdijk om de Arnold-Sauwenlaan te bereiken.

Opgelet: tijdens het bouwverlof van 11 juli tot en met 1 augustus wordt er niet gewerkt. Om de toegankelijkheid van woningen te garanderen, worden er tijdelijke inritten in steenslag aangelegd.
 

Éénrichtingsverkeer N742 tot eind augustus

Tegen het einde van de zomer zal de zone tussen de Rijksweg tot en met het kruispunt Langs de Graaf met Brammert klaar zijn op de N742. Dan kan verkeer in die zone weer in beide richtingen rijden. 

Nog vragen? 


Informeer je op onze projectpagina of contacteer onze omgevingsmanager via bereikbaar.limburg@wegenenverkeer.be of via 0465 09 40 84 (tijdens de kantooruren).


Met vriendelijke groeten,

Wegen en Verkeer Limburg
Vlaams herstelplan: meer fietspaden dan ooit
COVID-19 heeft de wereld en Vlaanderen hard getroffen. Daarom lanceerde de Vlaamse Regering een herstelplan. Een investering van 4,3 miljard in 180 projecten in uiteenlopende domeinen. Van cultuur tot sport, van onderwijs tot de zorgsector en van technologie tot milieu. Deze werken worden deels met deze herstelmiddelen uitgevoerd. 
Facebook
Twitter
YouTube
Website


Je ontvangt deze mail omdat je bent ingeschreven op de digitale nieuwsbrief over projecten van het Agentschap Wegen en Verkeer in Dilsen-Stokkem.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Limburg
Koningin Astridlaan 50 bus 4
3500 Hasselt

wegen.limburg@vlaanderen.be