Copy
Herinrichting N29, Paalsesteenweg, Beringen / Nieuwsbrief

Herinrichting N29, Paalsesteenweg

Nieuwsbrief 16 november 2018

Herinrichting N29, Paalsesteenweg

Industrieweg vanaf maandag 19 november volledig afgesloten van Paalsesteenweg


Geachte mevrouw,
Geachte heer,

Via deze nieuwsbrief informeren we u over de werken op de Paalsesteenweg. 

Op 29 oktober is de aannemer begonnen met de heraanleg van de noordelijke weghelft van de Paalsesteenweg (aan de kant van de carpoolparking). Tot nu toe was de Industrieweg nog beperkt toegankelijk vanaf de Paalsesteenweg. Omdat we volgende week beginnen met de opbraak en de aanleg van de nieuwe riolering in de Industrieweg, zal deze vanaf maandag 19 november afgesloten worden ter hoogte van  de Paalsesteenweg.

Op de Paalsesteenweg blijft in beide richtingen één versmalde rijstrook open, net zoals vandaag. Wie van of naar de Industrieweg wil, kan omrijden via de Beverlosesteenweg. Dat blijft ook gelden voor plaatselijk verkeer dat in de Katermeerstraat, op de carpoolparking of bij een van de winkels of bedrijven langs de Paalsesteenweg moet zijn. Het verkeer naar de industriezone Ravenshout neemt best de afrit 25a Tessenderlo op de E313.

De werken op de Paalsesteenweg en de Industrieweg duren nog enkele weken. We doen er alles aan om de vernieuwde Paalsesteenweg voor de kerstvakantie te kunnen openstellen. De algemene informatie over het project en de geplande werkzaamheden vindt u op www.wegenenverkeer.be/beringen. Meer informatie over het verloop van de werken en de volgende fase leest u in onze volgende nieuwsbrief.


Met vriendelijke groeten,

Wegen en Verkeer Limburg

Als u vragen heeft over dit project,
kan u contact opnemen
met onze bereikbaarheidsadviseur:

Lotte Thora 
E-mail: lotte@bereikbaarheidsadviseur.be
Tel: 011/433 855
 

Facebook
Twitter
YouTube
Website


U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven op de nieuwsbrief i.v.m. werkzaamheden van het Agentschap Wegen en Verkeer in Beringen.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Limburg
Koningin Astridlaan 50 bus 4
3500 Hasselt

wegen.limburg@vlaanderen.be